M-shearn.org Türkiye Petrolleri Uygulaması

04 Haziran

M-shearn.org Adlı borsa uygulaması sigorta parasını yatırdım vergi parasını ödedim paramı vermiyorlar 11.755$ paranın 3526$ vergisi var dediler ve vergi parasının 1265$'ını ödedim ve para çekemiyorum Türkiye petrolleri adını kullanıyor ve paramızı almamız için yardım gerekiyor

TP Petrol Logo
04 Haziran 17:12

Türkiye Petrolleri Adı Altında İnsanları K Andırıyorlar

51 dakika önce

Türkiye petrolleri adı altında insanlara yurt dışından hisse satın alıyoruz diyerek %40 kâr vadediyorlar skyp üzerinde görüşme talep edip 250$ ile işlem açacağız diyorlar ve paranızı hiçbir şekilde çektirmiyorlar yani kısacası paranıza el koyuyorlar. Kesinlikle

TP Petrol Saygısız Tavır

1 gün önce

Çay ışıklarda Türkiye Petrolleri diye bir yer var. Uzun yoldan geliyordum, 5 dakika bekleyip gidecektim. Araç park ettim, bir bağırdı ki akla ziyan, 'Buraya park edemezsin! ' diye. Yazık sana Afyon insanına, yakışmaz böyle şeyler.

TP Petrol Saygısız Tavır

Türkiye Petrolleri Şikayet

3 gün önce

Bana yardım edin. Türkiye Petrolleri adı altında bir platformdayım, paramı çekemiyorum. Seat_stem diye bir platform yardım edin. Lütfen 🙏 nasıl çekeceğim? Paramı kimlik doğrulama için çekip gönderdim, beklemede diyor. Hesap geçici olarak bloke oldu. Paramı çeken biri var mı burada? Yardım edin lütf...

Türkiye Petrolleri Şikayet

2 Yorum

Hasan bey aynı durumdayım benimle iletişime geçer misiniz [email protected]

Aday

Merhaba bende de aynı şekilde para mı alamıyorum sigorta parası diye 16bin dolar para istediler bütün paramı yatırdım param kalmadı deyince bulun yatırın alın paranızı dediler

TP Petrol Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı