Sandıkçı Toyota’nın Mağdur Etmesi

Erdi
19 Ağustos 10:07

54BG750 plakalı Toyota Corolla model aracımı ikinci el olarak aldım. Aracın bakım bilgileri için Toyota plazasından bilgi istedim ve bana aracın 120.000 km bakımının yapılması gerektiği belirtildi ayrıca bu işlemin serviste yapılması durumunda aracımın garanti on isimli uygulamaya dahil olacağıda belirtildi. Bunun üzerine 27.07.2024 günü için sandıkçı Toyota plazaya randevu aldım. Bu esnada da aracımın garanti on isimli uygulamaya dahil olup olmadığını sorduğumda 120.000 bakımının yapılması durumunda bu kapsama gireceği belirtildi. 18.08.2024 günü form doldurarak garanti on için bilgi talebinde bulundum. 19.08.2024 günü 0 (850) 241 95 54 numaradan arandım. Aracımın şu an garanti on kapsamında olup olmadığını sorduğumda aracın 120.000 bakımının kampanyalı olarak yapıldığı bir sonra ki 133.000 bakımının yapılması durumunda garanti on kapsamına alınacağı belirtildi. 120.000 bakımının serviste yapılması durumunda garanti on kapsamına gireceğini belirtilirken işlem 130.000 bakımına atıldı. Baştan düzgün bilgi verilmeyip insanları neden mağdur ediyorsunuz. 3700 TL işlem ücreti verdim. Bu bakım dışarıda daha uygun fiyatlara da yapılıyordu. Aracımın garantisi devam etsin diye size geldim. Şimdi bu davranış neden. Toyota'ya da güven yok

Erdi
19 Ağustos 18:42

Bugün çorumda bulunan Toyota yetkili servise gittim araca 120.000 bakımı yapılmadığı sadece yağ ve filtre değişimi yapıldığı belirtildi. Ben size 120.000 bakımı için geldim ve söyledim 120.000 bakımı yapılıp aracın garanti on kapsamı devam edecek dediniz. İki ayrı servisin farklı bilgi vermesi nedir?

Toyota Garantili Corolla Garanti Kapsamı Dışında!

Veysel
19 Şubat 00:24

Toyota LPG Yi Bahane Ederek Arızayı Garanti Kapsamına Almıyor

Süleyman
09 Şubat 10:51

Toyota On Garantisi Şanzıman Sorununu Reddetti!

26 Ocak 09:42

03 Ocak 16:13