Touché Privé Zamanında Yatırılmayan İade Sorunu

08 Haziran

Touche prive markasının kendi sitesinden alışveriş yaptım. 24.05.23 tarihinde taraflarına ulaşan iade paketimin iade işlemini 26.05.23 tarihinde finans ekibine ilettiklerini söylediler. 8-10 gün sürer dediler. İade tarafıma yapılmadı. 10. Günde yine mail attım. Aciliyetiniz yetkili departmanlarımıza iletildi dediler. Bugün 13. Gün hala iade tarafıma yansımadı. Finans ekibine ilettiğiniz iade nasıl oluyor da hala yatmıyor. Trendyol ®'dan da bu markadan alışveriş yapıp iade yaptım. Asla böyle bir mağduriyet yaşamadım. İvedilikle konunun çözüme ulaşmasını istiyorum. Müşterileri bu şekilde mağdur edemezsiniz. Yasal hakkımızı kullanıyoruz.

Touché Privé Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 8 sa 36 dk
Touché Privé Logo
08 Haziran 08:52

Merhabalar, Şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmış olup konu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Sevgilerimizle, Touché Privé

Dilara
08 Haziran 09:13

Teşekkür ederim iadem kartıma yansımış görünüyor. Ancak müşterileri bu kadar bekletmeden iade işlemlerini hızlı yaparsanız firma prestiji açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi günler

22 saat önce

Bursa parkur AVM'den 24/09/2023 tarihinde 3500TL alışveriş yaptım, eve geldiğimde 1200TL tutarındaki payet pantolonun sökük olduğunu fark ettim. Değişim veya tadilat talebiyle mağazaya gittim fakat asla yardımcı olmayıp aksine mal o gün geldi. Biz kusurlu satmadık falan diye kendilerini savunmaya ba...

Touché Privé Touche Zeruj Port

3 hafta önce

Touche zeruj port mağazasından elbise aldım ve hemen iade etmek istedim. Asla iade almayacağız diye tersledi. Kasadaki bayan araya eşim girdi. Her gün binlerce kişiyle dava görüyor hakkını savundu cayma hakkımın olduğunu belirtti. Mağaza müdürü çok naif bir beyefendi idi. İade alın dedi. Günler oldu...

0 Yorum

Touché Privé Şikayetvar üye markasıdır