Tosla Benden Habersiz Limit Belirlenmesi

06 Haziran

Tosla hesabımı silmek istiyorum. İyi bir uygulama olmadığı ortaya çıktı ve böyle giderse ben de kullanmadığım halde ifade için çağırılabilirim. O yüzden kapatılmasını istiyorum ve bir an önce olsun lütfen. Ben profilime girince kapatamadım. Kapatılırsa çok memnun olurum. Ayrıca bende habersiz limit belirlenmiş.

Tosla Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 30 dk
Tosla Logo
06 Haziran 09:19

Merhaba Sema N. İletmiş olduğun şikayetini değerlendirmeye aldık. 0850 477 0 867 nolu Tosla müşteri hizmetleri numaramızdan tarafına ulaşacağız. TOSLA AİLESİ

Tosla Logo
06 Haziran 09:33

Tosla İade Ücretim Kartıma Yansımadı

8 saat önce

Akbank'ın uygulaması olan Tosla'dan 999.95 TL lik alışveriş yaptım ancak bedenim yanlış olduğu için siparişimi iptal ettim. Alışveriş yaptığım site parayı bir günde hesabıma aktarmasına rağmen tosla iade ücretimi kartıma yansıtmadı 1 haftayı geçti ancak hala yatmadı.

Tosla Kart Hesap Engeli

16 saat önce

Tosla diye bir kart geçti. Elime kayıt olup kartı eşleştirdim ve içindeki uygulamadan ihtiyaç kredisine başvuru yaptım Fibabanka kredisi 30000 TL onay...

Tosla Hesabımı Kapatmak İstiyorum

19 saat önce

Tosla'da adıma hesap açılmış ve bende silmek için araştırdım uygulama üzerinden hesap silme işlemi yapılabiliyormuş. Fakat öyle bir şey bulamadım ve canlı destekte yardımcı olmadı sorunun çözülmesini istiyorum. Tosla uygulamasını kaldırmam yeterliymiş diyor ama mail de geliyor.

0 Yorum

Tosla Şikayetvar üye markasıdır