Tosla 3D Secure Kodu Gelmiyor

Trendyol'dan TOSLA dijital kart ile yaptığım alışverişte yanlış kod girmeme rağmen kartım bloke oldu? Yazdığım bilgilerin doğru olduğuna emin olma sebebim doğrulama kodu geldi. 3D Secure onaylamak için onu girdim ve bir anda CVV/CVC nedeniyle bloke olmuştur diye bildirim geldi?
Trendyol'dan TOSLA kartımla alışveriş yapıyorum ancak 3D Secure bölümünde telefon numarama kod gelmesi gerekiyor. Ancak kod telefonuma gelmiyor. Birka...
Trendyol ®'dan ve internetten birkaç alışveriş için tosla kartımı kullanıyorum ancak ödeme esnasında 6 haneli 3D Secure GO kodu gelmiyor birkaç haftadır. Önceden böyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim SMS olarak geliyordu yardımcı olabilir misiniz acaba?
Hepsiburada'dan ve Trendyol ®'dan oyun kodları almak için tosla kartımı kullanıyorum ancak ödeme esnasında 6 haneli 3D Secure GO kodu gelmiyor birkaç haftadır. Önceden böyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim SMS olarak geliyordu yardımcı olabilir misiniz?
Hepsiburada'dan ve Trendyol'dan oyun kodları almak için tosla kartımı kullanıyorum ancak ödeme esnasında 6 haneli 3D Secure GO kodu gelmiyor birkaç haftadır. Önceden böyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim SMS olarak geliyordu yardımcı olabilir misiniz?
Tosla’dan Trendyol ® veya internet sitelerinden alışveriş yaparken 3D Secure kodu gelmiyor bir turlu alışverişi tamamlayamadım hat değiştirdiğim için olabileceğini düşünüyorum. Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Alicaklarim ben alana kadar fiyatları artmaya başlıyor artık