Torku Ürününün Resimde Hiç Alakası Yok

16 Mayıs

Torku'nun bir bisküvisini aldım ama resimdeki görüntüsü ile hiç alakası yok üründe krema çok var gibi gösterilmiş ama kreması dağılmamış bile küçücük bırakılmış neden insanları resim ile yanıltıyorsunuz gerçeği nasılsa lütfen öyle gösterin. Bu Torku'ya hiç yakışmadı.

Torku Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 dk 47 sn
Torku Logo
16 Mayıs 14:05

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

2 gün önce

BİM'den Torku sade kremalı sandviç bisküvi 3'lü avantaj paketini satın aldım. İçinden 3 adet paket çıktı, fakat daha açmadığım halde belli oluyordu birinin içinde yarısının hava dolu eksik olduğunu fark ettim. Bir paketin yarısı dolu yarısı boştu. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

1 hafta önce

Cihanbeyli ilçesi Şahin Market'ten 20.09.2023 tarihinde akşam saatlerinde Torku'nun yeni çıkardığı tam sandviç nachi peynirli kremalı tam buğday unlu kraker resimde görüldüğü gibi içindeki krema paketin genelinde küçücüktü. Paketin resminde full kremalı ama gerçekte 5 kuruş boyutunda bir krema koymu...

Torku 3'lü Avantaj Paketi'nden 1 Paket Eksik Çıktı

2 hafta önce

Trendyol GO Migros hemen mağazasından eve teslimat yoluyla alışveriş yaptım Torku Süt kremalı Sütlü çikolatalı yulaflı bisküvi 3lü avantaj paketi aldım. İçerisinden üç paket bisküvi çıkması gerekirken iki paket çıktı ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum...

Torku Tam Çikolatam Eksik

2 hafta önce

Torku Tam Çikolatam en sevdiğim bisküvi ve atıştırmalıktır, ancak bu 2. Kez karşılaştığım bir durumdur. Bisküvi paketin içinden kreması ve çikolatası eksik ve bisküvisi yarım çıkmaktadır. Görselleri inceleyebilirsiniz. Torku markasına yakışmayan bir durumdur

0 Yorum

Torku Şikayetvar üye markasıdır