Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Torku ile ilgili

Torku Turtacık Yanık Yağ Kokusu

İsa
İsa 24 Kasım 2022 08:29
İsa'nın Teşekkür Mesajı
“Marka hızlı bir şekilde yanıt verdi ilgilendi değişim talep etti çözüme yönelik yaklaştı, müşteri memnuniyeti açısından da farkını gösteriyor. Torku çalışanlarına teşekkür ediyorum.”
Torku Turtacık Yanık Yağ Kokusu

Torku Turtacık mini Portakal jöleli bisküvi 3'lü paketten denemek için aldım bu son alışım. Hepsinde kötü bir yanık kokusu ve tadı var. Kavrulurken yanmış Tereyağı+un tarzı bir tat. Şekeri bile bastırıyor o tarz kuvvetli. Mide bulantısı yaptı. Bu ürünün itibarı bitecek. Ayrıca şekeri çok fazla. 34gr/100gr.

Torku Logo
Torku24 Kasım 2022 09:08
İsa
İsa25 Kasım 2022 04:48

Okjhjbb'nin Teşekkür Mesajı
  • 17 saat önce

“Dönüş yaptıkları için teşekkür ederim”

Torku Beyaz Peynirden Saç Çıkması

Marketten aldığımız Torku marka beyaz peynirin içinden kocaman saç çıktı bunun normal şartlarda olmaması lazım temiz güzel bir marka diye tercih ediyo...

Torku Sucuk İçinden Çıkan Plastik

Torku sucuk içinden plastik çıktı. Torku'nun insan sağlığına gram değer vermeyen bir firma olduğunu bilmiyordum. İnsan sağlığını tehdit eden üretim aşamalarında gerekli hassasiyete uymayan Torku firmasını buradan insanlara duyurarak gerekli düzenlemelerin yapılmasına katkıda bulunacağım.

Torku Banada Pütürcüklü Çikolata

Şile A101'den dün 900 gr olarak aldığım Torku Banada'yı olağan dışı pütürcüklü kabarcıklı yüzeyi sebebiyle çöpe attım. Çok kötü bir görüntüsü mevcuttu. Ürün son kullanma tarihi 12. Ay olan bu üründe bu bozulma hiç mi bir kontrolden geçmiyor. Ürünümün değiştirilmesini istiyorum.

2 gün önce

Torku Gazlı İçeceğe Ulaşamıyoruz

Torku no on'u Ankara'da hiçbir yerde bulamıyorum. Onlarca gross market var ama hiç birinde yok. Torku doğrudan satış mağazasında sordum orada da yok. En azından şu yapılabilir Torku kendi İnternet sitesinde nerelerde hangi marketlerde olduğu yazabilir. Ya da Torku İnternet üzerinden bütün ürünlerin...

2 gün önce

Torku Bisküvi Aldım Yarım Çıktı!

Torku bisküvi A101' den aldığım hiç beğenmedim. Paketin hepsi yarım bu konuda bir daha düzenli çalışılır aldığım sucuk ve sosis de aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.