Torku Tereyağı Değil Margarin

Torku tarafından arandım. İç yağı fazla kullanıldığı için bu şekilde olduğu söylendi. Başka birilerine de süt kremasından olduğu söylenmiş. Samimi bulmadım. Alacak olan tüketiciler bunları göz önüne alarak alsın.
Doğal ve katkısız ayrıca renklendirici de içermiyor diye Torku tereyağı aldım. İçindekileri okuyarak bakarak aldım. A101 den. 3 kg. Kaliteli diye, fak...
A101'den aldığımız Torku tereyağı bildiğiniz bayat margarin tadında. Kokusu da tadı da tereyağ gibi değil. Yanıltıldığımızı düşünüyoruz. Torku marka diye güvenerek aldık. Yağ konusunda bir daha Torku marka kullanmayız. Gerekli yerlere şikayette bulunacağız.
12.05.2022 tarihinde A101 ® den Torku marka tereyağı aldım. Yerli ve güvenilir olması sebebiyle ilk defa Torku'nun tereyağını aldık. Zaten birçok üründe Torku markasını tercih ediyoruz. Fakat büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Tereyağı diye aldığımız şey hem kokusuyla hem tadıyla bildiğiniz margarin olduğu gibi çöpe attık. Verdiğimiz paraya yazık gerçekten. Bundan sonra Torku markasını görünce iki defa düşüneceğiz. Bu tereyağı adındaki ne olduğu belli olmayan ürün hakkında da incelenmesi için gerekli yerlere şikayette bulunacağım.