Torku ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
Hasan 12 Aralık 2022 22:52
Torku Tablet Çikolatanın İçinde Alüminyum Folyosu Yoktu Küf Vardı

09/12/2022 günü Kütahya Migros sanal marketten almış olduğum Torku bol sütlü tablet çikolatanın içinde jelatin alüminyum kaplama yoktu çikolatada küf oluşmuş. Sanal market ve Torku müşteri hizmetlerini aradım. Torku'dan geri dönüş olmadı. Sanal market çalışanları benim evde olmadığım bir zaman da eve ® gelerek bozuk çikolatayı alıp gitmişler. Migros sanal ® market ten ve Torku'dan şikayetçiyim. Ben görmemiş olsam çocuklar bunu yemiş olsalar ne olacaktı.

Torku Logo
Torku13 Aralık 2022 08:58
Hasan
Hasan25 Aralık 2022 03:36

Şikayetimin altına tüketici ile görüşüldü yazılmış. Benimle görüşen filan olmadı. Torku markası niye hatalı ürün nün arkasında Durmaz. Yetkililere göreve davet ediyorum. Markanın adı nı kötületmeyin. Şikayetlere bakıyorum çözüm noktasında yoksunuz.

2 hafta önce

Torku Lor Peyniri Koku Ve Tat Bozukluğu

Migros sanal market üzerinden Torku lor peynir aldım SKT si 1 ay daha olmasına rağmen paketi açtığımızda kötü bir kimyasal kokusu ve tad değişikliği tespit ettik ürünü tüketemedik Torku gibi iyi bir firmaya yakışmıyor. Çözüm için dönüş yapılmasını rica ediyorum.

3 hafta önce

Torku Sanal Marketten Aldığım Sut Bozuk

Migros sanal marketten almış olduğum günlük süt bozuk yani resmen yoğurt olmuş ki son kullanma tarihine dah var sizin kalitenize güveniyorum lütfen telafi yapılsın sonuçta para verdim. Çöpe atmak istemiyorum şimdiden teşekkür ediyorum. 0538*****63 sizden haber bekliyorum

1 gün önce

Torku Çikolatadan Çıkan Kesici Cisim!

Torku ailesi, nasılsınız? Sizin yüzünüzden biz hiç değiliz. Nasıl bir ihmalkarlıksa bu yaptığınız canımızdan oluyorduk. Satmış olduğunuz Torku çikolatanın içerisinde olabildiğine keskin cam parçası çıktı. Bunun nelere yol açabileceğini hiç mi düşünmezsiniz! Sizden acil dönüş bekliyorum. Görselleri m...

1 gün önce

Torku Sut Bozulmuş Çıktı 1 Litrelik SKT Si 09.09.2023 Olmasına Rağmen

Torku süt aldık, 1 litre, son kullanma tarihi 09.09.2023. Ancak süt bozuk çıktı. Buzdolabında muhafaza eder ve sadece Torku alan bir aileydik. Ama resmen bozuk sütü içiyorduk. Lütfen konu ile ilgili geri dönüş yapmanızı rica ediyorum. Mail adresim: y****************@hotmail.com