Torku ile ilgili
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
1 Destekçi

Torku Premio Hatalı Ürünler!

Emre
Emre 06 Mart 22:27

Torku Premio bisküvilerin kreması bozuk halde çıktı paketinden hiç iç açıcı yenecek gibi değildi eşim tiksindi yemedi. Paketin hepsi hatalı üretim biraz daha özen gösterilmeli. Torku markasına yakışmıyor böyle bir ürünü kalite kontrol yapmadan satışa sunmak.

Torku Logo
Torku07 Mart 08:58

09 Aralık 2022

Torku Yenilmiş Bisküvi Çıktı

Torku Premio paketinden yenilmiş yarım bisküvi çıktı. Yarım çıkan bisküvinin parçaları da paket içerisinde yoktu, bu bisküvi neden yarım birimi ısırdı paketi ilk defa ben açtım ve kırılmış olabileceğini düşündüm ancak paketin içinde kesinlikle kırıklar da yoktu.

05 Aralık 2022

Torku Premio 3'lü Paket Taş (Sert) Gibi Ürün!

Torku Premio 3'lü paket aldım, 2 adet. Resmen taş gibi, nasıl bir üretim bandı var merak ediyorum. Yerken dişim kırılacaktı. Un yerine beton mu katıldı. Taş diye atsan cam kırar. Ürünlerin düzgün olanlarla değiştirilmesini ve bu ürünlerin detaylı incelenmesini istiyorum.

Torku Premio 3'lü Paket Taş (Sert) Gibi Ürün!
04 Aralık 2022

Torku Bisküviden Kıl Çıktı

Torku üretime geçtiği günden beri hiç tereddütsüz Torku alıyordum her şeyi taki bugüne kadar. Bugün karşılaştığım bu durum beni çok şaşırttı açıkçası. Aldığım Torku premio banada lezzetti bisküvinin içinden kıl çıktı. İnşallah gereken önlem alınır ve dönüş yapılır.

1 Yorum

Ziya
Ziya

Bende dün aldığım 3 lü pakette aynısını yaşadım bayat ve kötüydü tarihide 2024 son kullanma olmasına rağmen