Torku Premio Bisküviden Kurt Çıktı

17 Şubat

Bugün marketten aldığım Torku Premio bisküvi son kullanma tarihinin daha olmasına rağmen içinden kurt çıktı! Torku'ya hiç yakıştıramadım şaşırdım gerçekten Torku'yu severek tüketen biriydim lütfen daha dikkatli olun böyle bir şey beklemezdim şikayetimi dikkate alın lütfen.

Torku Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 dk 46 sn
Torku Logo
17 Şubat 17:40

Sayın Yetkili , Tüketicimiz farklı zaman dilimlerinde aranmış ancak kendisine ulaşılamamıştır. Görüşme sağlandığında tarafımızdan gereken aksiyon alınacaktır. Saygılarımızla TORKU

Nazife
20 Şubat 19:37

Kaç gün oldu Torku'dan cevap gelmedi!

Torku Logo
22 Şubat 10:15

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

4 hafta önce

Torku marka premio bisküvi bozuk Son kullanma tarihi 28.04.2024 olmasına rağmen BP'yle güvenilir bir marka geçenler de aynısı kasar peynirde olmuştu. Dolap ömrünüz çok kısa 15 günde kayganlaştı ve koktu attım Malesef..cocuklar yıyorda alıyorum o kadar kotu Kı bayat bozuk çiğ

28 Ağustos

Şu an yaşadığım şaşkınlığı nasıl anlatacağım bilmiyorum. Ben hem çocuklar hem de kendimiz için sizin ürünlerinizden başka kullanmazdım güvenilir sağlıklı firma olduğunuzu düşündüğüm için. Az önce marketten premio bisküviyi aldım. Eve gelir gelmez çayın yanına açtım o kadar bayat ki çiğsimiş 1 tane ı...

Torku Premio İçinde Kurt Var

10 Ocak

Torku Premio 3'lü paket bisküvilerden aldık. Bisküvi paketinin bir tanesinin içerisinde 4 tane beyaz kurt ve örümcek ağı gibi kozalar çıktı! Bütün mutfağı döküp temizlemek zorunda kaldık. Midemiz altüst oldu! Hemen tarihini kontrol ettik 2023 ağustosa kadar kullanım ömrü gözüküyor.

Torku Premio İçinde Kurt Var

Torku Premio Bisküvi Bayat ve Yanık

11 Ekim 2022

Torku Premio üçlü paket aldım. Ürünün son kullanım tarihi uzun olduğu halde tadı Yanık gibi ve çok bayat. Yiyemedik bir kısmını çöpe attık. Gerçekten Torku bisküvi konusunda çok vasat kendini geliştirmesi gerekiyor ya da hiç üretmesin. Süt ürünlerini severek tüketiyoruz ama bisküvileri çok kötü.

0 Yorum

Torku Şikayetvar üye markasıdır