Torku Pakette Eksik Çıkması

25 Mayıs

A101 marketinden Torku Miniki sütlü kremalı dolgulu sütlü çikolata aldık. Hiç açılmamış pakette sekiz adet yazmasına rağmen biz açtığımızda içinden yedi adet çıktı. Lütfen bu durumun dikkate alınarak yetkililerle görüşülmesini ve telafi edilmesini arz ederim

Torku Logo
25 Mayıs 16:56

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

Torku Frema 1500 Gr Aldım Ama Eksik

22 Ekim 2022

Bugün A101 marketten aldığım 1500 gramlık Torku Frema elime çok hafif geldi ve market görevlisinden tartmasını istedim. 1360 gr geldi. Görevli çalışan...

Torku Kremanın Bozuk Bir Tatta Olması

10 Ağustos

Ürünün Gimsa marketinden aldık. Ürün acildi 1 kaşık zor yenildi daha sonrasında üstüne sulu yağlı bir karışım oluşup tortulaştı görüntü karıştırılınca kayboldu ama tadında acılık var içerisinde pütürlük tortu var yediklerimizden farklı tatta bozuk tadi geliyor

Torku Kremanın Bozuk Bir Tatta Olması

04 Haziran

Marketten almış olduğum büyük boy Torku kremalı ürününüzü satın aldım, eve gelip açtım tadı ve dokusu kıvamı bozuktu. Nokta nokta olmuş kabarcıklı değişik bir yapısı vardı tadı da inanılmazdı ve kötü kokuyordu. Markayı sürekli kullandığım için bakmadan tüketmeye başladım ancak tadından şüphelenip ba...

Torku Tereyağının Tadı Ve Kokusu Yok

27 Nisan
"Arayıp dürüst ve mantıklı açıklamalar yaptılar ve hemen akabinde ürün değişimim sağlandı. Müşteri memnuniyetini önemseyen temsilcilerine teşekkür ediyorum."

Torku Çikolata Parmakla Alınmış

08 Aralık 2022

Torku Frema çikolatasını aldım. Kapağının kilidini kendimiz açtık. Fakat kutuda koruyucu jelatin olmadığı gibi bir de resmen ortadan parmakla alınmış kutuya sıyrılmıştı. Kapağında da vardı kötü bir görüntü vardı. Aldığım markete iade ettim yakışmadı maalesef.

Torku Çikolata Parmakla Alınmış

0 Yorum