Torku No1 Sütlü Çikolata Kaplamalı Fındık Kremalı Gofret Eksik Şekilde Paketlenme

Torku marka olarak marketten aldığım bütün Antep fıstıklı ve fındıklı bol sütlü çikolatalar bozuk ve rengi bembeyaz çıktı. Marketten alıp kapalı ambalajıyla eve getirdim son kullanma tarihi 2023 olmasına rağmen paketin içinden bembeyaz ve bozuk çikolatalar çıktı. Torku'ya hiç yakıştıramadım.
Yalova merkezdeki fidanlar şubesinden aldığım Torku çokofest karamel dolgulu sütlü çikolatayı açtığımda içinde ufak kurt yumurtacıkları olduğunu gördüm. Ürünün tavsiye edilen tüketim tarihi aralık 2022. Kendi kozasından çıktığı paket içerisinde yetiştiği belli ufak ipliksi detaylar da bulunmakta. Ü...
Marketten Torku tam çikolatam sütlü çikolata kaplamalı bisküvi aldık. Paketin içerisinde incelediğimde eve gelip paketi açtıktan sonra bomboş olduğunu gördük aşırı saçma ve büyük bir dikkatsizlik bu. Geri dönüş yapılmasını kesinlikle bekliyorum. Kesinlikle. Mamül kodu:405969 ambalaj kodu:205612
Severek tükettiğim Torku marka no1 sütlü çikolata kaplamalı fındık kremalı gofret üretim aşamasında bir kısmı eksik şekilde paketlenmiş. Paketleme öncesi son kontroller daha dikkatli yapılması gerekirdi. Böylesine büyük bir markanın daha dikkatli olmasını isteriz.