Torku Şeker Süt Süzme Yoğurtta Sararma
Doğrudan marketten aldığımız şeker süt süzme yoğurt üstünde sararma vardı. Üst kısmını epey atmak zorunda kaldık. Sorun neden kaynaklı bilemiyorum ama para verdiğimiz ürünün bir kısmını çöpe atmak zorunda kalmamız çok yanlış. Önceden de böyle birkaç problem olmuştu. Geçmiş zamanlarda.
Torku Çikolata Nın İçimden Değişik Parça Çıktı
Torku Banada'nın içinden kabuk gibi değişik çizim çıktı ve hiç çikolata ya benzemiyor. Güvenerek sürekli aldığımız ürün ama bundan sonra almayı düşünmüyorum. Bu şikayetimle ilgilenmenizi istiyorum. Son kullanma tarihi falan yeni bozulmuş desem ama şekli bile değişik.
- Çözüldü
Torku Çikolatadan Çıkan Kesici Cisim!
Torku ailesi, nasılsınız? Sizin yüzünüzden biz hiç değiliz. Nasıl bir ihmalkarlıksa bu yaptığınız canımızdan oluyorduk. Satmış olduğunuz Torku çikolat...
Torku Sut Bozulmuş Çıktı 1 Litrelik SKT Si 09.09.2023 Olmasına Rağmen
Torku süt aldık, 1 litre, son kullanma tarihi 09.09.2023. Ancak süt bozuk çıktı. Buzdolabında muhafaza eder ve sadece Torku alan bir aileydik. Ama resmen bozuk sütü içiyorduk. Lütfen konu ile ilgili geri dönüş yapmanızı rica ediyorum. Mail adresim: y****************@hotmail.com

Torku Hatalı Çıkan Ürün Sonrasında Özür Hediyesi Gönderilen Ürünün Kusuru
Torku marka hatalı ürün sonucunda Torku markasının gönderdiği hediyelerden sürülebilir çikolatanın paketi delik teslim edildi. Ürünün görseli mevcut. Özür hediyesi bile kusurlu geldi. Torku markasına böyle kusurlar kesinlikle yakışmıyor. Özenli olunmalı
Torku No Bir çikolata tamam tazeliği çok güzel ama tadında frambuaz tadı var. Torku'dan beklentim bu değildi ürünler değişmiş resmen
Çikolatalı diye aldım frambuaz tadı var o önceden aldığım no bir çikolatasının tadı asla ama asla yok arkadaşlarım da tattı çikolatayı onlarda frambuaz tadının geldiğini söylediler Paketin arkasında eser miktarda bazı ürünler içerebilir diyor ama frambuaz tadı geliyor.
Bunu göz önüne alırsanız sevinirim mağduriyetim giderilsin lütfen müşteri memnuniyeti sağlanır umarım😊