09 Ocak

Torku'nun krempare ürününü aldım yemeye başladık içinden kıl çıktı yetkilileri aradım mail adresine yollayın dediler bende doğru düzgün bulamadım bu hatalarını telafi etmelerini istiyorum. Telafi edilmez ise Bir tüketici olarak dava açacağım lütfen Torku yetkilileri bana ulaşsın.

Torku Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 dk 42 sn
Torku Logo
09 Ocak 17:18

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

Melih
17 Ocak 15:27

Torku ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama gönderdiğiniz şeyleri göndermeseniz daha iyiydi aynı ürünü vermişsiniz ama müşteri hizmetlerinde numune sizden alınıp yeni "ürünler" verilecek demişti benim beklentim yüksekti genede teşekkürler elveda Torku

04 Haziran

Torku'nun soğuk çayını aldım içinde dibinde pis pis kalıntılar vardı çok kötü görünüyordu Torku gibi büyük kurumsal bir firmaya yakışmadı. Mail adreslerine şikayet edemediğim için buradan yazıyorum elimde video ve fotoğrafları mevcuttur. İnşallah buradan bir dönüş yaparsınız.

17 Mayıs

Torku Anadolu'nun tadı kakaolu kremalım bisküvi den kıl çıktı böyle bilindik bir markadan bu tür şeyler çıkması şaşırtıcı. Daha dikkatli olunsa daha iyi olur. Tarafıma karşı olumlu bir cevapta alamadım e mail adresi ne iletişim formu doldurdum ama dönüş yok.

11 Nisan

Marketten dün aldığım gofrette siyahlık var çocuklarım için tek tercihim sizdiniz ve ne kadar yediklerini bilmiyorum bile son anda dikkatimi çekti. Daha son kullanım tarihine daha da var mail adresinizden ulaşamıyoruz. Bunun için gerekli önlem almanız lazım.

12 Mart

Dün akşam 2 adet Torku çikolata aldım. Tarihi olmasına rağmen 1 tabletin rengi değişmiş. Torku'ya Instagram üzerinden ulaşmaya çalıştım. Bana mail adresi verildi. Mesaj attığım zaman, geçersiz e posta olduğu bildirimi geldi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

0 Yorum

Torku Şikayetvar üye markasıdır