Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Torku ile ilgili

Ahmet sonucu yetersiz buldu

Torku Krem Peynirin İçinden Kıl Çıktı

Ahmet
Ahmet 27 Kasım 2022 13:17

Torku krem peynir aldım içinden iki tane kıl çıktı lütfen daha dikkatli olun biz tek helal sertifikalı diye güvenip sizin markanızı kullanıyorum Torku ilk çıktığından beri Torku markasını kullanıyordum bundan sonra alır mıyım bilmiyorum daha olacak.

Torku Logo
Torku28 Kasım 2022 09:02
Torku Logo
Torku28 Kasım 2022 14:11

2 hafta önce

Torku Krem Peynir Paketinin Yarısı Yok

Torku'dan sürekli aldığım severek yediğim krem peynir eksik çıktı paketin yarısı yoktu sürekli tercih ettiğimiz markanın böyle bir hata yapması çok şaşırttı süt ürünleri konusunda tek güvendiğim marka Torku'nun ürünleriydi çok şaşkınım böyle bir şey yaşadığıma.

2 hafta önce

Torku Krem Peynir Hakkında

Torku'dan aldığım krem peynir ellerinden gelse hiç koymayacaklarmış. Yarısı boştu hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar büyük bir firma nasıl olurdu yarısından fazlasını doldurmaz. Yerli üretim diye aldık ama pişman oldum. Yetkililerden ricam lütfen biraz daha dikkatli olmaları.

23 Ocak

Torku Krem Peynir İçi Hava Kabarcığı Var Ve Neredeyse 4/1 Boş

350gr ürünün içi neredeyse boş yarısı hava dolu. Krem peynir içi alt kısımda doğru boştu, eğer isterseniz ürün resmini atarım. Lütfen ürünleri dikkatli kontrol edin. Ne zaman isterseniz ürünün resmini atayım verdiğimiz paranın karşılığını hava olarak mı alıyoruz bu mu yani?

09 Ocak

Torku Krem Peynir Kutusunun Yarısının Boş Çıkması

Torku krem peynir kutusunun yarısı boş çıktı. Daha önce de aldıklarımızda çıktı ama olabilir dedik, bu seferki çok abartılı bir şekilde boş çıktı. Boş kutuya verecek paramız yok yazık hiç yakıştıramadım Torku'ya gördüğüm yorumlara bakınca bir ben değilmişim midem bulandı kıl çıkması nedir bir daha a...

07 Aralık 2022

Torku Krem Peynir Aşırı Tuzlu

Torku krem peynir 400g olan krem peynir aşırı tuzlu yenilmiyor resmen. Neden böyle? Boşu boşuna para veriyoruz resmen. Sanki tuz yiyorum, bir tek peynir tadını alamıyorum. Resmen sadece tuz tadi. Tarihi geçmemiş halde tuzlu resmen. Böyle olması ne kadar saçma.