Torku ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
Muhammed 05 Mart 14:02
Torku Fare Yuva Kurmuş Gibi!

Misafirlikte yemek için Torku Premio kremalı bisküvi aldık. Yiyelim dedik ama yemek için açmaz olaydık. Hem rezil olduk hem de midemiz altüst oldu. Yaşadığımız duyguları ifade edemem fakat baştan aşağı hayal kırıklığına uğradık. İfade edecek söz bulamıyorum.

Torku Logo
Torku06 Mart 08:59
Torku Logo
Torku06 Mart 14:18

06 Ekim 2022

Torku Ayıplı Mal, Üründe Kurt Var

videoplayer-icon

Zonguldak kilimli ilçesi seç marketten almış olduğumuz Torku premio marka kremalı bisküvi içinde kurt çıkmıştır. Bu konu hakkında Torku müşteri hizmetleri 0332**** 53 tarafınızı aradım. Fabrika kaynaklı olmadığını ürün depolama sorunu olduğunu söylediniz ve bu şikayetlerin çok olduğunu araştırıldığı...

Torku Ayıplı Mal, Üründe Kurt Var
6 gün önce

Torku Premio Bisküvi Çok Kötü

Ürün kötü. Asla Torku'ya yakıştıramadım. Taş gibi ve tatsız. Bisküvisi ayrı kötü kreması ayrı kötü. Ben bu kadar sert, ısırılmayan ne bisküvi ve krema gördüm Torku kalitesine asla yakışmadı. Bence.

11 Nisan

Torku Premio Bisküvi Renk Sorunu

Torku Premio bisküvi ağızda simsiyah renk bırakıyor ve uzun bir süre gitmiyor. Çocukların da tüketeceği bir ürüne neden bu kadar fazla boya katılır anlamam. Canım Torku, bu bisküvi ürünün tam bir fiyasko. Lütfen bunu piyasadan cek. Sana ve kalitene asla yakışmıyor.

Torku Premio Bisküvi Renk Sorunu
06 Mart

Torku Premio Hatalı Ürünler!

Torku Premio bisküvilerin kreması bozuk halde çıktı paketinden hiç iç açıcı yenecek gibi değildi eşim tiksindi yemedi. Paketin hepsi hatalı üretim biraz daha özen gösterilmeli. Torku markasına yakışmıyor böyle bir ürünü kalite kontrol yapmadan satışa sunmak.

• profile
1 Destekçi
17 Şubat

Torku Premio Bisküviden Kurt Çıktı

Bugün marketten aldığım Torku Premio bisküvi son kullanma tarihinin daha olmasına rağmen içinden kurt çıktı! Torku'ya hiç yakıştıramadım şaşırdım gerçekten Torku'yu severek tüketen biriydim lütfen daha dikkatli olun böyle bir şey beklemezdim şikayetimi dikkate alın lütfen.