Torku ile ilgili
2 Destekçi

Sibel
Sibel 10 Mart 2022 14:44
Torku Çikolata İçinden Yumurta Kabuğu Çıktı

Torku banada kakaolu fındık kremasından ne olduğuna anlam ver vermediğimiz yumurta kabuğu gibi beyaz kabuklar çıktı uzun zamandır yediğimiz tek çikolataydı çok şaşırdık bir Türk markası olan bu çikolatanın titizlikle paketlendiğine inancımız kalmadı.

Torku Logo
Torku10 Mart 2022 14:54
Torku Logo
Torku10 Mart 2022 15:30
2 Destekçi

13 Şubat

Torku Çikolatanın Üzeri Bembeyaz!

Torku ürünlerini severek tüketiyorum ama bugün çocuğumun yemek istediği çikolata bembeyazdı zararı olur mu olma mı diyerek attım ilk defa yanılttın beni Torku... İnşallah bir daha yaşamam çünkü severek tüketiyoruz ailece!

27 Ocak

Torku Beyaz Sütlü Çikolata Bozuk Çıktı!

27.01.2023 tarihinde almış olduğum Torku sütlü çikolata son kullanma tarihi uzun olmasına rağmen çikolata bozuk çıktı ürünün fotoğrafları telefonumda duruyor her zaman Torku markasını alıyorduk çok şaşırdım pişman oldum. Bu nasıl oluyor anlamış değilim.

21 Aralık 2022

Torku Alınan Ürünün Bozuk Çıkması

12 Aralık Pazartesi günü Burdur emniyet müdürlüğü karşısında ki Şok Marketten Torku tam 3'lü paket olandan aldım çikolatanın üstünde beyaz bir şeyler var kokusu değişik son kullanım tarihi geçmiş değil Torku'nun Instagram sitesinden yazdım daha bana bir dönüş olmadı.

1 Yorum

Gülbahar
Gülbahar

Torku Çikolata İçinden Yumurta Kabuğu Çıktı

Ben A101 den aldığım Torku banada çikolatada tırnak çıktı önce plastik sandım ama daha sonra yıkayıp bakınca anladım resmen tırnak çıktı Beni aradılar parti numarası istenmişti onu gönderdim özür için gönderdikleri ürün 1paket bisküvi bir de 5li gofret küçük paket çukalata bu kadar basit bir şey biz o tırnağı yutmuş olsak ne olacaktı