Torku Bisküviden Kıl Çıktı
Telafi için yeni Torku paketleri istemiyorum teşekkürler
Telafi için yeni Torku paketleri istemiyorum teşekkürler
Torku Anadolu'nun tadı kakaolu kremalım bisküvi den kıl çıktı böyle bilindik bir markadan bu tür şeyler çıkması şaşırtıcı. Daha dikkatli olunsa daha iyi olur. Tarafıma karşı olumlu bir cevapta alamadım e mail adresi ne iletişim formu doldurdum ama dönüş yok.
Torku kakaolu kremalı bisküvi aldım içinden kıl çıktı bu kadar güvendiğim bir markadan bunu beklemiyordum. Şirketi aradım mail adresini bile düzgün alamadım. Mail adresini verip telefonu kapatmayla olmuyor ne yazık ki. Bir daha ürünlerinizi nasıl almamızı bekliyorsunuz acaba?
Torku pötibör bisküvinin içinden Aralık 2022'de kıl çıkmıştı, firmaya bildirdim ürünü incelemek için aldılar, bu sefer Mayıs 2023 yine tatlı yapmak için aldığım bisküvilerin alt kısmında siyah maddeler çıktı. Çocuk bunu görmeden ağzına atabilirdi. Yani böyle bir markanın bu tip şikayetlerden sonra ü...
Torku bisküvi içerisinde Kıl çıktı. Bisküvi içerisinde gömülü olarak bulunmuştur. Fotoğraflarıyla beraber Torku genel müdürlüğüne mail yazdım fakat hiçbir geri dönüş yapılmadı. Sanırım halkın markasıyız diye övünürken bu şikayetlere alıştılar. Güvenilir markayız biz halka aitiz diye kendilerini tanıttılar. Bundan sonra hiçbir ürünlerini almam ve aldırmam. Bu konuda gerekli ne varsa yapacağım. Ciddi bir ihmal bulunmaktadır.