Torku Banada Da ip Çıktı

Torku müşteri hizmetlerine 2 gündür ulaşmaya çalışıyorum ama birden fazla numara aramama rağmen cevap verilmedi ve attığım maillere geri dönüş yapılmadı, Torku Doğrudan Market hakkında bilgi almak istiyorum diye belirtmiştim hala dönüş sağlanmadı.
Torku Miniki çikolatadan iki tane değişik cisim çıktı. Tamamını yiyemedim, fotoğrafını da koyamıyorum ama Instagram'dan yazdım mail atmam söylendi oradan da yazdım fotoğrafını gönderdim. İnşallah en kısa zamanda açıklaması yapılır umarım ilgilenirler.
Dün akşam 2 adet Torku çikolata aldım. Tarihi olmasına rağmen 1 tabletin rengi değişmiş. Torku'ya Instagram üzerinden ulaşmaya çalıştım. Bana mail adresi verildi. Mesaj attığım zaman, geçersiz e posta olduğu bildirimi geldi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Torku Frema kakaolu fındık kreması içerisinden misine tarzı bir şey çıktı. Böyle bir markanın bunu yapması ve Torku'ya ait sabit bir @mail adresinin olmaması ne kadar saçma. Bir an önce dönüş bekliyorum. Aksi takdirde çok uğraşırım. Yemek zorunda kaldığım kıtır şeyinde ne olduğunu düşünmekten midem ...
Torku kısırlık bulgur 2 buçuk kiloluk 2020 mahsulü farkına varmadan almışız tarihi geçmiş tel aradım oradan bir işlem yapmadılar yetkili bir tel vermeyip, mail verdiler oradan da bir işlem yapılmıyor maalesef tüketici olarak bizimle ilgilenmediler, üzücü.
Aldığım Torku banada kahvaltılık çikolatadan IP çıktı güvendiğimiz için aldığımız ürün oğlumun boğazında kalabilirdi kaç kere aradım email den ulaşın dediler bir türlü ulaşamadım arayıp söylediğim halde bu ne sorumsuzluk bilemiyorum ,bana ulaşıp sorunu çözerlerse sevinirim aksi halde şikayet edeceğim.