Gülşen sonuçtan memnun değil

A101 De Satılan Ve Bozuk Çıkan Torku Tahin Helvası

09 Şubat 2024 16:07

A101 den aldığım 1 kg lik kakaolu Torku tahin helvasından 2 kutu almış bulundum ve kutuyu açtığımda hakikaten pişman oldum. Daha önce Torku helva kullanmış biri olarak ürünün kalitesizliğine şaşırıp kaldım. Helva bıçakla kesilmeyecek kadar sertti. Kesmeye çalışırken kum gibi dağıldı. Ağzıma bir parça atmamla çıkarmam bir oldu. Tahin namına hiçbir şey bulunmayan helva adeta glikoz şurubu ve kakaoyla karıştırılıp sıkıştırılmış gibiydi. 60 yaşındayım bugüne kadar tattığım en kötü helvaydı. Markaya hiç yakıştıramadım. Ürünlerin her ikisini de iade ettim. Buradan firmayı ikaz ve tüketicileri bilgilendirme amacıyla yazıyorum. İnsan beslenmesi gibi ciddi bir konuda firmanın bu hassasiyetsizliğini ve bozuk ürünü piyasaya sürmesini şiddetle kınıyorum. Maalesef firmaya olan güvenim sarsıldı.

profile profile
09 Şubat 2024 16:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

09 Şubat 2024 16:47

Müşteri temsilcisinin hemen aramasından çok memnun kaldım. Ancak Kasım ayı itibariyle A101 de satılan Torku kakaolu tahin helvası ile ilgili bu sitede şikayetler varken ürünün hala raflarda satılıyor olmasını da yadırgadım. Herhangi bir tedbir alınmadığını düşündürdü. A101 in hemen iade alıp tüketiciyi mağdur etmemesini de takdirle karşıladım. Koska helvaya alternatif olarak kalitesine güvenerek aldığım ürünü ise güvenim sarsıldığı için almamaya karar verdim.

Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
18 Ocak 2024 19:27
"Yeni bir ürün gönderimi yapıldı. Ürünlerinin arkasında durması güzel bir durum teşekkürler Torku"
Torku Marketten Aldığım Tahin Helvasının Kalitesizliği
Engin sonuçtan çok memnun

Engin
25 Mart 2024 17:23
"Aradılar yeni ürün yollayacaklar Torku helvaları gerçekten güzel sadece bunda sorun yaşadım teşekkürler"
Ali sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 10:16
"Şikayette belirtmiş olduğum Torku Helva, sorunun telafisi adına tarafıma 2adet 500 gramlık kakaolu helva gönderdi. Ne yalan söyleyeyim Torku firmasından ürünlerinin yer aldığı bir hediye sepeti beklemiştim :) 🫣 Yine de firmanın yapmış olduğu bu geri iade için teşekkür ederim 🙏"
Nur sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 09:46
"Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem için çok mutlu oldum. Ürün telafisi ise beklemediğim bir jestti ve daha önce yediğimiz helvalar helva değilmiş. Muhteşem bir doku ve lezzetle karşılaştık ağızda dağılan Mis gibi bir helva gördük. Bundan sonra da Torku helva soframızın tadı olacak. Teşekkür ediyorum Torku."

Torku Kategorileri