Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Epttavm Ürünlerimi Eksik Gönderdi

Zuhal
Zuhal 13 Ocak 13:53

Epttavm den TMO marka ayçiçek yağı aldım ancak ürünlerim eksik gönderildi talep açtım tedarik sağlanacak denildi ama sağlanmadı. Herhangi bir dönüşte yapılmadı. Gördüm en kötü alışveriş sitesi. Ödeme yapmış olduğum halde üzerinden 3 ay geçti ben paramı çöpe mi attım yani.

19 Kasım 2022

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ürün Siparişim Gönderilmedi

06.10.2022 de 2 adet TMO ayçiçeği yağı verdiğim siparişimin 1 adedi teslim edilmedi müşteri hizmetleri çağrı merkezini arıyorum çözüm bulamıyorlar ürünüm hâlâ teslim edilmedi bir daha bu siteden bedava ya verseniz alışveriş yapmayacağım yazıklar olsun sizin hizmetinize

03 Aralık 2022

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  Ayçiçek Yağı Bulanık!

TMO ayçiçek yağı bulanık tarım marketten aldığım TMO marka ayçiçek yağı bulanık çıktı nedenini öğrenmek istiyorum. Aynı gün alınan diğer ürünlerde böyle bir şey olmadı ürünü de açmış olduk değişim yapmıyorlar içine su mu kattınız ucuz olsun diye insanların sağlığıyla oynamayın.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  Ayçiçek Yağı Bulanık!
11 Ekim 2022

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ayçiçek Yağı Kokuyor!

Toprak mahsulleri ofisi 5 litre ayçiçek yağı aldım ve aşırı Kokuyor yemeği yiyemedik ilk defa almıyorum ama bu üründe bir sorun var yaptığım yemekte yumurta da hatta kızartmada bile kokusu belli. Fişini attığımızdan geri götüremedik bir çözüm bekliyoruz!

25 Haziran 2022

Eksik Gramaj TMO Sıvı Yağ

Kolay geldin ben 17.06.2022 tarihinde- internet üzerinden Epttavm den kampanyalı ürün olan TMO marka 4 adet ayçiçek yağı aldım her biri 5 litre olmak üzere fakat gelen ürünü tartım yaptığımda ürünlerin her biri 4670 gr geldi. Aradaki 330 gram kimin cebime giriyor. Tmo yoksa ben hakkımı istiyorum. Ne...