Toplam çözüm sayısı
..
Tonguç Mağaza ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Nergiz'in şikayet sonucundan memnuniyeti

tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

  • profile
1 Destekçi
  1 Yorum

Yeni karşılaştırma

ile

Tonguç Mağaza Yanlış Yere Teslim Edilmiş

594görüntüleme
Nergiz
Nergiz 04 Haziran 2020 04:41
Tonguç Mağaza Yanlış Yere Teslim Edilmiş

Testim yanlış adrese gönderilmiş. Alıcı kabul etmemiş. Ben doğru adresi yazdığıma eminim. 8. Sınıfım bu olayın hemen çözülmesini istiyorum. 1 tane set test almıştım ve daha gelmedi. Yanlış adrese gönderilmiş. Alıcı kabul etmemiş. En kısa zamanda geri dönüş yapın.

Nergiz
Nergiz04 Haziran 2020 04:40

En kısa zamanda çözün lütfen. Az kaldı sınava ve sınavdan sonra gelmenin bir anlamı yok

Tonguç Mağaza Logo
Tonguç Mağaza04 Haziran 2020 15:54

Değerli öğrencimizle iletişime geçilmek istenmiş fakat ulaşılamamıştır. Kendisine konuyla ilgili SMS gönderilmiştir. Sorularınız ve talepleriniz için 0 212 963 45 15 numaralı müşteri hizmetleri hattımızdan veya [email protected] adresimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Nergiz
Nergiz05 Haziran 2020 06:27

Bana hiçbir şekilde ne arama yapıldı ne de SMS atıldı. Hiçbir şey yok.

Nergiz
Nergiz06 Haziran 2020 15:18

Ben test kitabımı iade etmek istiyorum. İade koşullarınıza uygundur. Kaç gündür evdeyim hiçbir kargo gelmedi. Kaç günden belli bekliyorum. Daha önce de şikayet ettim. Aramışsınız ve mesaj attık dediniz ama hiçbir şekilde arama da yok SMS de yok. Test kitabı iade etmek istiyorum bugün bana dönüş yapın. LGS ye çok az kaldı ve ben testsiz kaldım. Gerçekten çok iyisiniz bir şey diyemiyorum. En kısa zamanda dönüş yapın. Test kitabımı iade etmek istiyorum.

  • profile
1 Destekçi
  1 Yorum

1 Yorum

Asiye
Asiye05 Haziran 2020 12:05
 

Benim testim 5 gündür gelmedi kargo takipten baktığımda bana teslim alınmadı diyor bana yardımcı olun lutfennnnn

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Yeni karşılaştırma

ile

Benzer Şikayetler

profile
  • -görüntüleme
  • 3 gün önce

8. Sınıf dinamo fen kitabında eksik sayfalar var. Sayfa 128'ten 161 arası yok. 

profile
  • -görüntüleme
  • 3 gün önce

Merhaba ben 7. Sınıf öğrencisiyim Tonguç'tan bir kitap aldım ama aktivasyon kodum silindiği için giremiyorum 7. Sınıf tost 4. Adım kitabında sorun yaşadım diğer kitaplarda bir sorun yok aktivasyon kodunu girerken silindi kaymış bir şekilde görünüyor harfler ve yazılar görünmüyor yardımcı olabilir ...

profile
  • -görüntüleme
  • 1 hafta önce

Tats uygulamasında karekodumu okutuyorum ama olmuyor Ve böyle bir kitap yok diyor benim kitabın ismi ata akıllı kitap ajandası ve kodumu yazmama rağmen olmuyor ve bu durumun düzeltilmesini istiyorum. Yedinci sınıf için öyle bir kitap yok diyor Bu durumdan şikayetçiyim

profile
  • -görüntüleme
  • 17 Şubat 19:37

Lütfen ben siparişimi iptal ettirmek istiyorum e mail yolladım ama kuyruğa alındı lütfen hemen iptal ettirin lütfen bunu istiyorum. Siparişim hazırlanıyor. Su an hemen iptal ettirim lütfen ihtiyacım yok su an e mail yolladım olmadı lütfen istemiyorum kargoyu yollamayın.

profile
  • -görüntüleme
  • 28 Ocak 22:50

Tonguç sınıf anahtarı sipariş ettim ve ödeme alındı dedi fakat videolar hala kilitli ve herhangi bir sipariş bulunmamaktadır diyor, yardımcı olursanız sevinirim. 

profile
  • -görüntüleme
  • 21 Ocak 15:49

11. Sınıf Dinamo coğrafya soru Bankası aldım. Ama kod yırtıldı lütfen yardım. Ne biçim yapıştırmışsınız. Çıkartırken yırtıldı. Hemen yardım edin lütfen e posta adresim: u*********@gmail.com bekliyorum yardımınızı. En kısa sürede lütfen geri dönün mümkünse 2 saat içinde çünkü çalışmam gerek.

profile
  • -görüntüleme
  • 06 Ocak 09:04

Geçtiğimiz hafta sonu satın aldığım sınıf paketinin içerisinde olan akıl haritalarının bana gönderilmesi için herhangi bir mesaj gelmedi. Yoğunsunuz biliyorum fakat benim de çalışmalara başlamam gerekiyor. Lütfen en kısa zaman da bana dönüş yapmanızı bekliyorum. İyi günler.

profile
  • -görüntüleme
  • 29 Aralık 2020 19:12

9. Sınıf kitaplarında Tats okutuyorum ama video açılmıyor ne yapabilirim sayısal konu anlatım kitaplarında var nasıl video açılır soruların cevaplarını çözdükten sonra bakamıyorum Önceden açılıyordu ama 1 haftadır açılmıyor. Bir de her ünite açılmıyor. Bir kitapta sadece 2. Ünite açılıyor

profile
  • -görüntüleme
  • 25 Aralık 2020 12:24

Tonguç Yayınları'nın 9. Sınıf tak matematik kitabını Tats uygulamasından aktif etmeye çalışıyorum ama hata veriyor Ne yapabilirim aktivasyon kodunu giriyorum kitap karşıma çıkıyor aktif et butonuna basıyorum ve karşıma... Anahtarı ile ilişkili yayın bulunmamaktadır yazıyor lütfen yardımcı olun

profile
  • -görüntüleme
  • 12 Aralık 2020 16:12

Normalde girebiliyordum Sınıf anahtarı sistemine fazlada bilmiyordum nasıl kullanılacağını, bugün yine girdim fakat beni attı. Biraz araştırdım kutunun içinden aktivasyon kartı çıkması gerekiyormuş. İçindeki şifreyle giriliyormuş sanırım şu an ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.