Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Tonguç Akademi ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Tonguç Akademi Şifremin Gönderilmesini İstiyorum

Ömer
Ömer 19 Ocak 21:00

Tonguç akademinin Tats uygulamasını indirdim ve 1, 2 yıldır kullanıyorum ve sonra baktım ki olmuyor 4 aydır deniyorum yeni şifrem gelmiyor ve çok üzülüyorum benim bir çok kitabım var aktivasyon kodunu yapmak istiyorum. Bilmediğim çok soru vardır ve buna bir şifre yollanılsın

Tonguç Akademi Logo
Tonguç Akademi20 Ocak 18:48

2 gün önce

Tonguç Akademi Aktivasyon Kodunun Yazılı Olduğu Kağıt Yırtıldı

Geçenlerde aldığım matbook kitabın aktivasyon kodunun üzerinde yazılı olduğu bölüm yırtıldı. Müşteri hizmetlerini aradım mail göndermemi istediler mail gönderdim ama hiçbir cevap yok testleri pekişmesi için videoların izlenmesi gerekiyor videoların izlenmesi için de aktivasyon kodu gerekli lütfen bi...

Tonguç Akademi Aktivasyon Kodunun Yazılı Olduğu Kağıt Yırtıldı
1 hafta önce

Tonguç Akademi Aktivasyon Kodum Kullanıldı

Merhaba 7 adımda TYT matematik aldım kitabım ikinci el ve önceden aktivasyon kodu kullanılmış ve aktive edilmiş soru çözümlerini izlemek istiyorum. Yeni bir aktivasyon kodu gönderebilir misiniz. Süre de az kaldı acele edersiniz sevinirim e posta adresim ; o************@gmail.com :) )

1 hafta önce
Zeki sonuçtan çok memnun

Tonguç Akademi Aktivasyon Kodu Yırtılması

Kitabı aldım ve aktivasyon kodu yırtık geldi. Acil çözüm kitap adı 33 günde aut matematik bir an önce çözüm istiyorum. Gmail'den attım dönüş alamadım.

2 hafta önce

Tonguç Akademi Aktivasyon Kodu Çalışmıyor

9. Sınıf matematik dinamo soru bankası almıştım, fakat kitabın arkasındaki aktivasyon kodu çalışmıyor. Kaç kere denedim doğru yazdığımdan da eminim. Fakat kod çalışmıyor diye uyarı geliyor. Kitabın soru çözümlerini dinlemem gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.