Tokat Yıldızı Otobüs Firmasının Biletini İade Etmemesi

Tokat Yıldızı Otobüs Firmasının Biletini İade Etmemesi
Ferruh
08 Aralık 2023 21:13

Tokat Yıldızı Otobüs Firması hakkında şikayetim var. 08.12.2023 günü saat 13:45 Kastamonu-Çorum şehirleri arası bilet aldım. Kastamonu'da oluşan olağanüstü bir durum sebebiyle taksi ve dolmuş sorunları oluştu. Tokat Yıldızı firmasını 444 00 90 numaralı telefondan arayarak taksiyle terminale gitmeye çalıştığımızı ve 10 dakika gecikeceğimizi biraz beklemeleri halinde yetişeceğimizi beklememeleri halinde biletimizin iptalini istedim. Firma bize her ikisininde mümkün olmadığını belirttiler, tabi biz biletin parasını vermemize rağmen yolculuk edemedik. Otobüslerin zaman zaman gerek trafik, gerekse başka nedenlerden dolayı geciktiği olmaktadır biz seyahat edenlerin firmaya herhangi bir hakkımız olmamaktadır. Bu tür aksaklıkların olması durumunda firma tarafından yardımcı olabileceğinin kanaatindeyim. Tokat Yıldızı firması tarafından bilet paramızın iade edilmesini veya bize tekrar ücretsiz olarak aynı yere bilet sağlanmasını istiyorum. Bu hususla ilgili olarak 0505********65 numaralı telefonla irtibata geçilmesini istiyorum. Teşekkür ederim.

Tokat Yıldızı Uzun Yolculuk Ve Molasız Seyahat Sorunu

Muhammed