Togg Aracım 1 Aylıkken Bozuldu Yedi Mavi Serviste Ve Haber Alamıyorum

Emir
26 Nisan 2024 02:29

Togg marka aracım henüz bir aylıkken kendiliğinden otomatik bagajı bozuldu ve ne yaptıysam açılmadı. Yol yardım hattı birkaç işlem denettikten sonra servise götürmem gerektiğini söyledi. Zar zor 1 ay sonraya Togg'un kendine ait İstanbul'daki tek yetkili servisinden yani yedi mavi servisinden randevu bulabildim. Diğer anlaşmalı Bosch servisler olmuyormuş çünkü aracıma diğer yazılımsal sıkıntılarından dolayı yazılım güncellemesi de yapılması gerekiyordu. Güya anlaşmalı olan bu Bosch servislerin ise yazılım güncellemesi yapma yetkisi yokmuş. Nasıl bir yetkili servis ise. Ondan dolayı yedi maviden randevu almak zorundaydım. Bu süreçte aracı böyle bagajsız kullanmak zorunda kaldım.
1 ay geçtikten sonra yedi mavi Togg servisine 4 Nisan günü Togg aracımı bıraktım. Ve o gün servis çalışanı bana servisin telefon numarasını verip buradan onlara ulaşabileceğimi söylediler. Aracımı bıraktıktan birkaç gün sonra beni arayıp bagaj amortisörlerinin bozulduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler.
Aradan haftalar geçmesine rağmen aracımdan haber alamıyorum. Servisten bana verilen telefon numarasını defalarca aramama rağmen hiçbir şekilde telefonlarıma cevap veren olmuyor. Aracımla ilgili hiçbir bilgiye ulaşamıyorum aracıma ne oldu? Ne zaman teslim alabileceğim? Bunların hiçbiri bir bilinmez.
Haftalarca arabasız kalmamda cabası. Yedi mavi Togg servisinin kendisine ait başka bir kurumsal numarası ise bulunmamakta her şeyin genel Türkiye Togg müşteri hizmetlerinden yapılması bekleniyor ama müşteri hizmetlerinin de servis işleyişinden haberleri yok. Togg aldığıma bin pişmanım. Hadi sıfır aldığım aracın yazılımsal problemleri bagajının daha 1 aylıkken bozulması bir yana insan servisteki aracının akıbetini bile öğrenemez mi?

profile profile profile

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 11:18
Togg Servis Randevularında Çözümsüzlük Ve Zaman Kaybı
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10x Arızası, Çözümsüzlük

Servet
10 Aralık 2023 00:41
Emrah sonuçtan çok memnun

Togg Sağa Çekme, Titreme Ve Muhatap Bulamama Sorunu!

Emrah
23 Mayıs 2024 17:13
"Sorunsuz bir şekilde tüm sorunlarım çözülmüş olup Togg ailesine teşekkür ediyorum. İlk başlarda muhatap bulamama sorunu vardı evet ama yeni bir markaydı ve her şey yeni başlıyordu. Servisler gelişti ve çok daha hızlılar. Yeni Araçlar sorunsuz, sorun olanlar gideriliyor artık yazılım olayına geçmeliler ki geçeceklerdir. Benim aracımın hiçbir sorunu kalmamıştır ve tüm sorunları giderilmiştir. Teşekkürler Togg ailesi..."

Togg Arızaları Ve Servis Sorunlarıyla Başım Dertte!

Yaşar
19 Nisan 10:41