Tn_turkey (Shopier)

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Tn_turkey (Shopier) ile ilgili bir şikayetin mi var?
6 Şikayet
Şikayet Sıralaması
20 Ekim 2022

Tn_turkey (Shopier) Kargo Takip Durumu

Shopier'den bir alışveriş yaptım sipariş numaram var ama kargo takibi nereden yapmak gerekiyor? Siparişi verirken hesap oluşturmam gerektiğiyle ilgili bir yer açılmadı.

13 Ekim 2022

Tn_turkey (Shopier) Değişim İade Kabul Edilmiyor

2 hafta önce aldığım ürünü iade etmek istedim kabul etmediler. Değişim istedim onu da kabul etmediler. Ürün giyilmediği halde bizi suçlu buldular fotoğraftaki ile aynı değildi ürün lütfen değişim yapın ya da iade istiyorum. Üründe kenarları çok kötü duruyordu. Bilerek kötü ürün gönderiliyor

23 Mayıs 2022

Tn_turkey (Shopier) Hatalı Ayakkabı Gönderimi

Aldığım ürünün Shopier sitesindeki ürünle arasında çok fark var. Gerek tabanlar olsun gerek yandaki silikonlar olsun bir diğeri ayakkabıda çok sayıda hatalar var. Renk kararması boya akması vs ürünün acilen internet sitesinde neyse aynısını değişmesini yeni modelimiz bu şekilde diyerek ayakkabının a...

19 Aralık 2022
Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı
07 Kasım 2022
Talip Şikayetini Yayından Kaldırdı
13 Ekim 2022
Sadık Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Tn_turkey (Shopier) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tn_turkey (Shopier) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marka Profili

Tn_turkey (Shopier) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.