TLScontact 1 Ayda Sonuçlanmayan Vize Başvurusu

15 Mayıs

Tlscontact ile 19 Nisanda eşimle birlikte İsviçre vize başvurusunda bulundum. 2 haftaya sonuçlanacağı söylendi. Neredeyse 1 ay geçti cevap gelmedi 12 mayısta benim mail atmam üzerine pasaportumun geldiği cevabını aldım. Ancak eşimin pasaportundan haber yok defalarca aradık telefona bakan da yok. İzinler uçak biletleri her şey hazır halde verdik hiçbir dönüş yok.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Tls Contact (İstanbul) Pasaportumu Geri Vermiyor

18 Nisan

Vize başvuru numaram GWF06864***5'tir. Tls Contact'a (İstanbul) 30.01.2023 tarihinde ailece başvuruda bulunduk. Onların sonuçları hemen açıklanmasına rağmen benimki 16.03.2023'te konsolosluktan pasaportumla ilgili red maili ile sonuçlandı. Onlar hemen pasaportlarını geri alabiliyorken ben hala pasap...

TLScontact Halen Cevap Yok!

25 Nisan

TLScontact İzmir Başvuru Merkezi'nden 4 Nisan'da İngiltere ziyaretçi vizesi için GWF069832626 numaralı başvuruyu yaptım. Konsolosluk tarafından telefonla mülakata alınmama rağmen, benimle aynı gün başvuran iki kişinin pasaportu bile geldi ama ben halen bekliyorum.

7 Yorum

Rukenkortak

Merhaba mail nereye yazdığınızı öğrenebilir miyim hangi email adresine bana yardımcı olur musunuz

Atakan

Merhaba sizin ve eşinizin pasaportunuz geldi mi acaba?

Tuğçe

Benim pasaportum 12 mayısta gelmişti 3 günlük vize çıkmıştı. 19 21 Mayıs arası gidecektik eşimin ozamana kadar gelmedi pasaportu 22 mayısta geldi pasaportu vize red edilmiş.

Hazal

Merhaba herhangi bir dönüş aldınız mı acaba

Tuğçe

19 21 Mayıs arası gidecektik gelmediği için iptal ettik 22 mayısta pasaportu geldi eşimin vizesi red edilmiş. 19 Nisan da başvurmuştuk red etmek için 19 mayısa kadar beklemişler 19 mayısta red edip 22 mayısta göndermişler pasaportu.

Hazal

Bizim de 25 mayısta uçak biletimiz var. Hale beklemedeyiz hiçbir dönüş yapılmadı. Yıllık izinlerimiz o tarihe göre ayarlandı aynı mağduriyeti yaşamak istemiyoruz

Tuğçe

Maalesef eşim Tls ye gitti konuştu bizim bir ilgimiz yok gelmemiş pasaportunuz hala işlemde siz konsolosluğa mail atın dediler attık ancak dönüş olmadı 19 mayısta gidecektik biz de tatilimizi iptal ettik çünkü vize pasaport gelmedi

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.