Tls Contact İsviçre Aile Birleşimi Vizem Gelmedi
Merhaba 16/11/2022 tarihinde İsviçre aile birleşimi vizesi için başvurdum bana 6 hafta ile 8 hafta dediler hala bir sonuç çıkmadı eşimde bende bu süre içerisinde çok yıpranıyoruz neden hala bir sonuç çıkmadı lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl bilgi alabilirim

Tls Contact Aile Birleşimi Vizesi
Tls Contact İzmir'den 1 Kasım'da İngiltere Aile Birleşimine Başvuru Yaptım 24 Haftalık Bir Süre Verdiler 24 Hafta Sonunda Bir Sonuçlanma Alacaksınız Dediler Bu Sürede Başvuru Yapanlar Vizesinde bir Gelişme Olanlar Bilgilendirebilir Mi Buradan Yazabilir Mi Erken Çıkan Olursa bize de Biraz Umut Olur. ...

Tls Contact İngiltere Aile Birleşim Vizesi Tls
1 ağustosta Bursa tls'den İngiltere aile birleşim vizesine başvuru yaptık aylardır bekliyoruz herhangi bir sonuç alamadık. Daha ne kadar beklememiz gerekiyor? 12 haftaya yaklaşıyor ama herhangi bir sonuç ya da haber alamıyoruz, ne bir red ne bir onayla ilgili hiçbir haber yok.
Benimkisi bir şikayetten ziyade bir eleştiri kurumun bu süreci yeterince iyi açık ve net bir biçimde yönetebildiğine inanmıyorum. Çalışanların daha ilgili olmasında fayda var. Bunun dışında süreci tamamen kendimiz takip ettik belgeleri eksiksiz verdik formül b olduğu zaman ve sponsorunuz tüm belgeleri eksiksiz sisteme yüklediği zaman herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz, sadece ilişkinizle ilgili iyi dayanaklara sahip olmalısınız, sohbet geçmişi birbirinize manevi olarak destek olduğunuza dair yazışmalar fotoğraflar vb. Yaklaşık 3 haftada hızlandırılmış bir biçimde sonuçlandırdık. Sorusu olana yardımcı olabilirim.