Tls Contact Sonuçlanmayan Vize

24 Mayıs

05.05.2023 tarihinde Ankara tls Contact üzerinden başvurmuş olduğum İngiltere vizesinden 24.05.2023 tarihi itibari ile halen cevap beklemekteyim. Halen dmc de işlemde görünmektedir. Bana Ankara'daki tls contact çalışanı 2 3 hafta içinde sonuçlanacağını söyledi ama halen sonuçlanmadı GWF070179780 başvuru takip numaram

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

TLScontact İngiltere Hızlı Vize Başvurusu Sonuçlanmadı

2 hafta önce

5 Eylül tarihinde GWF072986416 referans numaralı vize başvurum için 3-5 iş gününde sonuçlanması gereken hızlı vizeye başvurmuş olmama rağmen 14 gün geçmesine rağmen herhangi bir sonuç alamadım. Tls Ankara başvuru merkezine bu konuyla alakalı konuşmaya gittiğim zaman vize süresinin ortalama 5 gün old...

Tls Contact Hızlı Vize Sonuçlanmadı

2 hafta önce

Tls contact priority vize 9 gündür sonuçlanmadı. Okulumun kayıt tarihi geçmek üzere lütfen acilen sonuçlandırın. Bu durumdan dolayı uçak bileti kalacak yer ayarlama işlerimi yapamıyorum. Hızlı vize 5 iş günü içerisinde sonuçlanır dediniz şu an 9. İş günü hâlâ bir haber yok

6 Yorum

Ertuğrul

Meltem Hanım Merhaba, vizeniz başvurudan sonra ne kadar sürede sonuçlandı acaba? Teşekkürler

Şeymanur

Ben de 05.05.2023 tarihinde İstanbul'dan başvurdum ve 15 iş günü içinde sonuçlanır denmesine rağmen henüz bir dönüş yok. 10 gün sonra uçuşum var, acaba Mayıs ayında yapılan başvurulardan olumlu sonuçlananlar oldu mu?

Meltem

Aynı durumdayım İngiltere'ye mail attım yoğunluk var diyor

İlhan

Bende 05.05.2023 de başvurdum 3 hafta dediler hala ses seda yok ve takip edebileceğim herhangi uygulama ya da sitede yok.

Zeynep

Meltem hanım merhaba, aynı durumdayız ama ben takip de edemiyorum nereden bakıyorsunuz durumuna?

Meltem

Size mail gelmesi lazım ilk randevu alırken

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.