Tls Contact Kusursuz Vize Başvuruma Red Sonucu

25 Kasım 2022

24 Ekim tarihinde tls contact İstanbul merkezinden yaptığım İngiltere vize başvuruma 23 Kasım tarihinde şahsi mail adresime vize başvurum reddedildiği mailini aldım. Aktif olarak öğrenciliğim devam etmekte ve Türkiye'de bir İngiliz şirketinde 4 yıla yakın süredir çalışmaktayım hesabıma aktif olarak yüksek meblağlarda para girişi var. Hesabımda uzun sürelerdir mevcut yüklü miktarda para var, hiçbir eksiksiz belgem olmaması rağmen ( hatta çok fazla kanıt belgesi mevcut) vizeden red yedim. Başvurumun nasıl incelendiği hakkında şüphelerim var insanların seyahat özgürlüğünü heveslerini heyecanlarını kursakta bırakan bu reddi kabul etmiyorum tls contact ne müşteri hizmetlerinden herhangi bir dönüş yapıyor ne de sorularınızı yanıtlıyor. Red sebebim hesabımda olan paranın nereden geldiğinin belli olmadığı ve İngiltere'den döneceğimden şüphe duyulması. Hesabıma giren para 4 yıla yakındır çalışıyor olmamdan kaynaklı olacağı hiç düşünülmemiş sanırım bu incelemenin haklı olduğunu düşünmüyor bu redde itiraz etmek istiyorum

Tls Contact Vize  İkinci Kez Başvuru Sorunu!

01 Aralık 2022

Tls Contact aracılığıyla ikinci kez İngiltere vizesine başvuru yaptım. İlkinin sonuçlanması 8 hafta sürmüştü ve reddetmişlerdi gelen mailde reddedildiği açık açık yazıyor ve ekte ayrıca ret mektubu vardı. İkinci başvuruma 4 hafta sonra yanıt geldi ve gelen mail sadece "seyahat belgeniz alıma hazırdı...

TLScontact İngiltere Vizesi Haksız Ve Yasal Olmayan Sonuç

22 Temmuz

26 Haziran tarihinde sunduğum belgelerle İzmir Tls Contact'a İngiltere vizesi için başvuru yaptım. Ancak sonucunda gözlerime inanamadım, belgelerin doğru olmadığını ve sahte olduğunu iddia ederek haksız bir şekilde reddettiler. Belgeleri çeviri yapan arkadaşlarımız bile Noterden onaylatarak hazırlam...

TLScontact Artık Vizemin Red Gelmesini İstemiyorum.😒

04 Haziran

Merhabalar, Türkiye'de öğretmen olmama ve kurumun izin belgesi olmasına rağmen yine red verildi. Biz Türkler`e neden bu şekilde oluyor? Orada oranın vatandaşı ablam, yeğenlerim var, davet mektubu da var. Neden bu şekilde davranılmaktadır? Suriyeliler'in olumsuz etkisi var mı? Seçimden sonra da daha ...

7 Yorum

Müşerref

Merhaba Deniz, ben de bugün aynı şekilde red aldım. Acaba sürecinde devamında nasıl bir yol izledin?

Ahmet

Vize reddi neye göre yapılıyor anlamış değilim. 13 yıldır özel bir bankada çalışmaktayım, davet mektubu ile öz amcamın sponsor olduğu bir haftalık tatil için ilk kez İngiltere vizesine başvurdum; ekonomik sebeplerden ve sponsorun amcam olduğuna inanmadıkları için red edildiğine dair mail aldım. Üstelik itiraz yolu kapalı denilmiş. Buradaki prosedür nedir, bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.

Barçın

Merhaba vize red maili tlsdeki track sayfasında Application Transferred To vac kısmı yeşil tik olduktan sonra mı geldi öncesinde mi geldi bir bilginiz var mı?

Ferdı

Vize evraklarınızın içerisinde, Kurumunuzdan aldığınız izin yazısı mevcutmuydu? Extra olarak Aylık kazandığınız - Aylık harcadığınız = Birikim hesabınızda ki para. Eğer burda bir uyumsuzluk sezerlerse red veriyorlar

Deniz

İzin yazım bütün hesaplarımda yüksek para girişleri (maaşım harici) her şey 6 ay öncesinde hesabımda olan paralardı. Şirketimin eklediği destekleyici belgelerin haddi hesabı yok :)

Berfin

Merhaba red maili ve pasaportunuzu teslim alabilirsiniz maili aynı anda mı geldi acaba?

Deniz

İlk önce red mailim diğer gün pasaportu almam için mail geldi

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.