Tls Contact Firmasının Yetersiz Bilgi Vermesi

Tls Contact firması her türlü sıkıntılı firma ile ilgilenmiyor. İsviçre Konsolosluğu'nun özellikle ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Randevu alma işlemi ise maalesef aşırı ileri bir tarihe atılıyor. Ben 13 Haziran'da randevu aldım ama uçuşum 4 Temmuz'da.
TLC Contact üzerinden eşimle İngiltere vize başvurusunda bulunduk. Randevu almak istediğimizde Self Servis ve yardımlı servis seçenekleri mevcuttu. Self Servis kısmındaki tarihleri kontrol ettikten sonra yardımlı servisin tarihlerini görmek için tıkladık ancak bir daha Self Servis sayfasına dönüş ya...
Depremzedeyiz tlscontact arıyoruz ulaşamıyoruz, gittiğimizde kimse bilgi vermiyor. İnternet sitesinden randevu almamız söyleniyor, randevuyu alana kadar canımız çıktı, verdikleri randevu tarihi 27 Mart, kalacak yer sorunumuz var. Zaten felaketten kaçtık. Bir de 27 marta kadar nasıl yapacağız
06.12.2022 tarihinde İngiltere vizesi için istenilen tüm evrakları toplayıp başvuru ve biometri kaydı için GWF067960218 numarasıyla randevu aldığım tls contact İstanbul şubesine gittim. Tüm işlemlerim tamamlandıktan sonra pasaportumu alıp 5 hafta sonra sonuçlanacağını söylediler ve 3. Haftasında pasaportu teslim alabilirsiniz diye mail geldi. Mail içeriğinde onay ya da ret belirtilmemişti. 05.01.2023 tarihinde pasaportumu teslim aldım ve açıp baktığımda bütün sayfalar boştu. Ne vize ne ret ile alakalı hiçbir şey yoktu. Görevlilere sorduğumda mail gelmiştir dediler lakin tarafıma bilgilendirme yapılmadı. Sanki hiç paketinden çıkmadan gitmiş geri dönmüş haldeydi. VUAFV8 PNR koduyla gidiş dönüş biletlerimi de almıştım. Konuyla alakalı bilgilendirme ve destek talep ediyorum.