Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Tls Contact ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

3 Destekçi

Tls Contact Ve Ukvi Vize Süreci

Nurbanu 10 Eylül 2022 17:19

1 Ağustosta İstanbul'dan turistik vize başvurumu yaptım. Kuzey İrlanda'da 12 Eylül'de resmi bir akademik toplantıya katılmam gerekiyordu. https://www.gov. uk/contact-ukvi-inside - outside -uk adresinden 2.74 pound ödeyerek mail atmama rağmen vize başvurum zamanında sonuçlanmadı. Zaten en başında evraklarımı teslim ederken tls Contact'a ki görevli dalga geçerek 45 günden önce başvurunuz sonuçlanmaz demişti. Toplantı tarihini değiştiremeyeceğime göre, işlemlerin öncelikli olarak sıralanması gerektiğini düşünüyorum. Anladığım kadarıyla böyle bir uygulamaları da yok. Daha önce başka ülkeler için de vize başvurusunda bulunmuştum ve toplantı, uçak bileti ve otel rezervasyonlarını göz önünde bulundurarak vize ve pasaportumu zamanında teslim etmişlerdi. İngiltere vize servisi (ukvı) dünyada en kötü işleyen (işlemeyen! ) servise sahip!

3 Destekçi

2 hafta önce

Tls Contact 4 Haftada Sonuçlanmayan İngiltere Vizesi

14 Şubat salı günü tls İzmir'e 6 aylık İngiltere vizesi için başvuruda bulundum. 20 gün içinde başvurumun sonuçlanacağı şeklinde bilgi verdiler. 22 Şubatta başvurumun alındığına dair bilgilendirme maili aldım ve o günden beri başvuru statüm Application Received By dmc kısmında kaldı. Başvuru ref GWF...

2 hafta önce
Melis'in Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Bu sabah süreç tamamlandı maili ve pasaportunuzu alabilirsiniz maili geldi. Vizemi aldım :) teşekkürler”

Tls Contact Vize Sonucu

3 Mart 2023 tarihinde 1 saat arayla eşim ile İngiltere vizesine başvurduk. Benimki önce olmasına rağmen eşimin vize sonuçlanma maili 5 gün içinde geld...

3 hafta önce

Tls Contact İngiltere Vizesi Başvuru Sonucu

Tls contact üzerinden İngiltere vizesi için başvuruda bulundum. Aynı gün başvurunun 15 iş günü içerisinde sonuçlandırılacağına dair mail aldım. 23 gün geçti ve hiçbir ilerleme olmadı. "Application Transferred To Vac" aşaması da henüz yeşil olmadı. Cuma gününe kadar pasaportumu almam gerekiyor ama hi...

13 Yorum

İsim
İsim

Sonuçlandığını düşünüyorum sonuç nedir ve vize hangi tarihten itibaren verilmiş eğer verildiyse bilgilendirirseniz çok sevinirim

İlknur

Merhaba, gerçekten anlamakta zorlanıyorum bu kadar bekletilmek ve isi yokuşa sürmek neden ya. Umarım bütün bekleyen arkadaşlar vize sonucunu kısa sürede ve olumlu yanıt alırlar. Ben de 2 Ağustos ta İzmir TLC den başvurdum ama ses seda yok hâlâ. Ağustos başvuruları ne zaman açıklanacak acaba 😑

Maalesef İlknur Hanım bu haftada çıkmadı. Çok ilginç 10. Haftayı doldurdum. Benimki uzun süreli vize müracaatı olduğundan belki diye düşünüyorum. İnşallah haftaya sonuçlanır.

Tuğçe
Tuğçe

Mehmet bey bir haber var mi

İlknur

Mehmet bey sizin daha fazla zaman geçmiş umarım olumlu bir sonuç alırsınız kısa zamanda. Buraya yazar mısınız sonucunuz gelirse lütfen.

İlknur Hanım benim turistik vize başvuru tarihim 15 Temmuz ve daha bekliyoruz maalesef. İnşallah bu hafta sonuçlanır artık

Sonuç nedir.

Toplam 47 gün oldu.

Nurbanu

Maalesef hala bir sonuç yok.

Ümit

Aynı tarihte bende bas vurdum. Bejlemeye devam

Ece

Çok geçmiş olsun Nurbanu hanim. Bu konuda uğradığımız zararlara karşın hiçbir şey yapılamıyor olması gerçekten çok kotu.

Ece

Peki vize olumlu sonuçlanırsa hangi tarihler için verilecek biliyor musunuz? Geçmiş tarihli bir vize çıkmaz herhalde değil mi? Geç de olsa en azından vize çıktıktan sonra gitme hakkimizin olması gerekiyor.

Nurbanu

Geçmiş tarih için vize vereceklerini bende düşünmüyorum. Sonra ki tarih için vize verseler dahi, benim durumumda hiçbir önemi yok maalesef. Toplantımın tarihi geçti. Bu süreçte hem maddi hem manevi olarak zarar görmemin yanı sıra pasaportuma da el konulmuş oldu. Başka bir ülkeye yapacağım akademik toplantı seyahatimi de planlayamıyorum maalesef.