Tls Contact sisteminiz üzerinden İngiltere Vizesi için başvuru yaptım. Sistem üzerinden vizemin ne durumda olduğunu takip edemiyorum. Telefon üzerinden de kesinlikle ulaşamıyorum. Mail attığım zaman da bot bana hazır mesaj olarak dönüş yapıyor fakat sorumun cevabını alamıyorum. Gov. Uk sistemine de herhangi bir yerden giriş yapıp oradan da takip sağlayamıyorum. 3-4 ay sonra çıkacak vizenin de bana herhangi bir faydası da olamayacak. Lütfen bana vize durumumu öğrenebilmem adına bir iletişim bilgisi sağlayın.
Dostum selam, online başvurunu bitirdikten ve ücreti ödedikten sonra sana mail yoluyla bir link geliyor olması lazım. O link seni başvuruna yönlendiriyor ve oluşturduğun şifreyle giriyorsun.
Daha sonra "submit biometric " gibi yazan bir yer var oradan tls contact sitesine yönlendiriyor ve "Application Track" bölümünden takip edebilirsin