Deprem destek listelerine hızlı erişin!

TikTok

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?
7.027 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Ali

TikTok 7/24 Canlı Yayında Gözüküyorum

Tiktok platformu üzerinden, ilgili kişilere 5 kere mesaj attım. Canlı yayında olmadığım halde, 7/24 canlı yayında gözüküyorum. Sayfayı yeniliyorum, olmuyor. Hesaptan gir çık yapıyorum olmuyor, hesabı silip tekrardan aktifleştiriyorum, yine olmuyor. Acilen destek istiyorum. Hesap adı :alı**

TikTok Eski Numarama Kod Gidiyor

Ben numaramı değiştirdim ve TikTok'ta eski numaram kayıtlı numaramı değiştirmek istediğimde eski numarama kod gidiyor. Numaramı değiştirmek istediğimde eski numarama kod gönderiyor.

TikTok Paylaşım Engeli Yedim

Merhaba sayın tiktok yetkilileri. Uygunsuz içerik veya şiddet içerikli yanlış paylaşımlar yapmadığım takdirde sürekli paylaşım engeli alıyorum tiktok tarafından. Bir hafta boyunca bir içerik paylaşamıyorum. İnsanlar oysa ki içeriklerimi severek ve keyifle seyrediyor. Lütfen rica ediyorum acil bir dö...

30 Ağustos 2020

Tiktok Keşfet'e Düşemiyorum Bildirim Alamıyorum!

Millet saçma sapan video çeker keşfete düşer biz düzgün şeyler çekip atıyoruz keşfete düşmüyor neden? Benim bu sorunumu çözün kızlar önde gidiyor bize geldi mi keşfet kapalı. Bizim de önümüzü aç TikTok bizim neyimiz eksik düzeltmez isen sileceğim artık sıkıcı olmaya başladı video silince beğeniler g...

29 Ağustos 2020

TikTok Kaldırmak İstiyorum Artık

Benim küçücükken bir hesabım vardı ve bu hesabımda eski rahatsız olduğum videolar var ve bana ait olan bir hesabım, şifremi unuttum ve giriş için verilen seçeneklerde çok az bu hesabıma yıllardır giriş yapamıyorum. Lütfen artık ilgilenmenizi istiyorum çünkü sevdiğim bir platformu şikayet etmek de is...

29 Ağustos 2020

TikTok Silinen Hesap Başkası Tarafından Çalınabilir Mi

Eski numaram ile tiktok hesabı açmıştım daha sonra hesabımı sildikten sonrada 1 ay oldu numaramı değiştirdim başkası tarafından görülmüş silinen hesabım su an acık böyle bir şey olabilir mi hiç giriş yapmadığım halde. Sildikten sonra bir daha hiç giriş yapmadığım zamanlar başka hesaptan baktığımda h...

Engel Yedim Artık TikTok'a Hiçbir Şekilde Giremiyorum

Bugün TikTok'a bir video atmıştım bir de video benim de değildi düet yaptım bir baktın TikTok'a artık hiç giriş bile yapamıyorum ne videolar ne ismim ne de başka bir hesaba giriş yapamıyorum. Lütfen engelimi kaldırın artık hiçbir şekilde tik toka giremiyorum diyor. UPS hesabınızı geçici olarak engel...

27 Ağustos 2020

Tiktok Keşfetim 9 Aydır Kapalı Düzelmiyor!

Düzenli içerik üretiyorum keşfetim açılmıyor bütün emeklerim boşa gidiyor 9 aydır düzenli içerik üretmeye devam ettim paylaşımlarım gayet toplumdan takdir almasına rağmen TikTok haksızlık yapıyorsun lütfen keşfetimi aç TikTok izlenmem normal seviyelere gelsin artık!

TikTok Canlı Yayın Si

Canlı yayının neden izlenilmiyor 4bin 944takiocim var milletin bir ka lik yayını 118lere çıkıyor ve benimki neden yükselmiyor keşfette gelen olmuyor ben buna itiraz ediyorum. Neden mi ben bu kadar emek veriyorum emeğimin çöpe gitmesine kızıyorum ben bu kadar izlenilsin diye çabalıyorken yayınım ya...

• profile
1 Destekçi

Tiktok Eski Numaram Kayıtlı Değişmiyor

600k şu an hesabım eski numaram kayıtlı numaramı ekleyemiyorum. Eski numaraya kod gidiyor. Destek talebinden dönüş yok. Yardımcı olabilecek yer var mı? Mağdur durumda kaldım. Bu kadar emek boşa gidecek. Eski numaramı alamıyorum. Bu kadar saçma bir iş görmedim. Hat havuza düşmüyor, bir kod yüzünden h...

26 Ağustos 2020

TikTok Doğum Tarihimi Yanlış Girdiğim İçin İtirazım Kabul Olmuyor

Doğum Tarihimi Yanlış Girmişim ve itiraz ediyorum ama kabul edilmiyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun benim doğum tarihimi değiştirmem lazım mutlaka yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum lütfen... Doğum tarihimi değiştirmem gerekiyor hesabımda canlı yayın açabiliyorum fakat hediye alamıyorum

TikTok Hesabım Açılsın Artık

Ufak bir açıklık atıldı ama uzun süreli bir dondurma yapmamanız lazım insanlar neler atıyor ben sadece başkasının videosunu attım diye bu kadar uzun dondurulmaz ki hesap lütfen tekrar değerlendirip hesabımın açılmasını istiyorum.

TikTok Telefon Numaramı Değiştirdim Hesabı Geri Alamıyorum

0543xxx1114 olan telefonunu 0543xxx1114 olarak değiştirdim şifremi e postamı bilmiyorum. Yardım edin e posta attım bakan yok 10 gün oldu cevap alamıyorum. Lütfen yardımcı olun detaylı bilgi için form filan varsa doldururum benim telefondaki resimlerle karşılaştırma yapabilirsiniz

TikTok1 Hafta Ceza Yedim Bitti 24 Saat Geçmeden Tekrar 1 Hafta Ceza Sebep!

Ben canlı yayın yaparken yasaklandı ve 1 gün önce diğer yasak bitmişti sebebi ise hatalı bilgi ve kişiselleştirme nedir bu ben neyi kişiselleştirip hatalı bilgi veriyorum bunu anlamadım. Lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin 1 gün ara ile 2 kez ceza yedim.

TikTok Param Hesabıma Yatmadı

TikTok hesabıma paramı yatırmadı, sürekli yatıyordu ama artık yatmıyor hesabıma. TikTok neden paramı yatırmıyorsun acaba?

24 Ağustos 2020

Tiktok'ta Yorum Yapamıyorum Lütfen Yardım Edin

Tiktok'ta videolara yorum yapıyorum ama yorum gözükmüyor karşı taraftan da Yorum yaptığım kişide herhangi bir kısıtlama veya engel yok benim hesabım içinde aynı şey geçerli fakat yorum yapamıyorum. Yaptığım yorum gözükmüyor. Sebebi nedir ne olabilir ilgilenirseniz çok memnun olurum. Aksi takdirde ço...

23 Ağustos 2020

Tiktok Görüntüleme ve Beğeni Alamıyorum

65k takipçim var TikTok'a ara vermiştim toplam 1 m 'e yakın beğenim vardı tüm videoları silip ara verdim 2-3 gün önce de geri döndüm ama. Ne görüntüleme alıyorum ne de beğeni lütfen yardım edin hadi keşfetten geçtim kendi takipçilerim bile görmüyor gönderilerimi.

23 Ağustos 2020

Tiktok Attığım Videoda Kural İhlali Yok!

Kural ihlali dediğiniz videoda sadece bir hoca Allah için konuşma yapıyor bu mu kural ihlali açık saçık videolar atanı engellemiyorsunuz Allah için konuşan bir videoya kural ihlali diyorsunuz. Hesabımın geri açılmasını istiyorum.

• profile
1 Destekçi
22 Ağustos 2020

Tiktok'ta Canlı Yayın Engeli

Durduk yerde 7 gün engel yedim. Lütfen yardımcı olun. Emeklerim boşuna gidiyor. Lütfen sesimi duyun. Ben kişileştirme bile yapmadım. Hoşgeldiniz dedim engel yedim. Lütfen yardım edin, hesabımın canlı yayının açılmasını istiyorum.

22 Ağustos 2020

Tiktok Askıya Alınan Hesabım!

Dini paylaşımı üst üste 2 paylaştığım için hesabım askıda lütfen yardımcı olun. Ben TikTok kullanmaktan çok memnun kural ihlali yapmışım. Bu konuda çok bilgim yoktu yanlışlıkla iki kez paylaştım inceleyin abes bir şey bir paylaşım değildi. Yaklaşık bir aydır uğraşıyorum ama bir sonuç almadım.

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

TikTok hesap silme işlemi nasıl yapılır?
Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sırasıyla Ben > … > Hesabımı Yönet > Hesabı Sil seçeneklerine ilerlemeniz gerekiyor. Ardından belirtilen talimatları takip ederek TikTok hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
TikTok’a neden erişim sorunu yaşıyorum?
TikTok’a erişim sorunu global çaplı bir çökme sorunu olabilir. Şayet güncel olarak böyle bir problem yaşanmıyorsa cihazınızı ve internet ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.
TikTok kimin?
TikTok, Çin merkezli ByteDance firması tarafından kurulmuştur.
TikTok hakkında farklı sorularım var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşabilirsiniz.

TikTok Hakkında

TikTok kısa mobil videoların paylaşıldığı, alanının lider konumunda olan bir platform. Eylül 2016’da Çin’de piyasaya sürülen uygulama, 2018 yılında Tayland uygulama marketinde indirilen bir numaralı uygulama hâline geldi. Bugün dünya çapında milyonlarca üye sayısına ulaşmış olan TikTok, mobil video oluşturma ve paylaşmanın yanı sıra canlı yayın özelliği ile de çokça kullanılıyor. Kullanıcılarına 15 saniyelik kısa videolar oluşturma imkânı tanıyan TikTok’ta genellikle dans, oyunculuk, parodi gibi kategorilerde videolar yayımlanıyor. Bugün markanın Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Mumbai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcut. App Store, Google Play ya da Amazon Appstore uygulama mağazaları üzerinden indirilebilen sosyal medya uygulaması, ulaştığı global çaplı şöhretini de korumakta. Siz de daha ayrıntılı bilgi almak için platformu ziyaret edebilir, TikTok şikayet ve yorum sayfamızdaki reel kullanıcı geri bildirimlerini de inceleyebilirsiniz.

TikTok Nedir, Nasıl Kullanılır?

Kullanıcılarına 15 saniyelik kısa videolar çekip yayımlama imkânı tanıyan sosyal medya uygulaması TikTok, canlı yayın özelliği ile de çokça seviliyor. App Store, Google Play ya da Amazon Appstore üzerinden indirebileceğiniz uygulama, kolayca kayıt oluşturup giriş yaparak kullanılabiliyor. 2016 yılında piyasaya sürülen Çin merkezli sosyal medya uygulaması, kısa sürede dünya çapında şöhret kazanarak alanında zirveye oynamaya devam ediyor. Bu açıdan TikTok kimin diye merak edenlere de bildirmekte yarar var: Şirket, Çin merkezli ByteDance firması tarafından oluşturulan bir sosyal medya uygulamasıdır. Ağırlıklı olarak eğlenceli kısa süreli videoların paylaşıldığı ve canlı yayınların da yapılabildiği sosyal medya uygulaması, 2021 itibarıyla 150’ye yakın ülkede milyarlarca kullanıcıya sahip. TikTok hesap silme işlemi içinse kullanıcıların yapacağı kolay birkaç işlem bulunuyor. Bunun için uygulamaya giriş yapıp “Ben” seçeneğine gitmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ üst köşede yer alan “…” seçeneğine tıklamalısınız. Ardından Hesabını Yönet > Hesabı Sil öğesine dokunarak uygulamadaki talimatları takip edebilirsiniz. Kimi zaman TikTok çöktü mü gibi haberlerin yayılması da belirli kullanıcıların hesaplarını kapatmalarına ya da dondurmalarına neden olabiliyor. Ender de olsa dünya genelinde çökme yaşayabilen uygulamaya erişim sorunları ise kısa sürede çözülebiliyor.

TikTok İletişim

TikTok iletişim kanalları da farklılık gösteriyor. Örneğin, global çaplı bir uygulama olarak TikTok müşteri hizmetleri telefon numarasına sahip değil. Bununla beraber daha çok yazılı kanallar üzerinden şirket ile irtibata geçebilirsiniz. Örneğin, PC üzerinden platforma girip “Yardım Merkezi” sayfasına tıklayarak pek çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra mobil ortamda da üye girişi yaptıktan sonra “Raporla” bölümünden şikayet ve taleplerinizi bildirmeniz mümkün. TikTok tüm bunlara ek olarak uygulama içerisinde sunduğu iletişim kanalları aracılığıyla da kullanıcıların geri bildirimlerini almaya devam etmek. Dilerseniz tümüyle reel TikTok yorumları için de sayfamızdaki değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Ücret iadesi, giriş yapma sorunu, bildirim problemi ve benzeri ayarlar ile ilgili pek çok geri bildirime buradan ulaşabilirsiniz. Arzu ederseniz siz de TikTok hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi buradan paylaşabilirsiniz.