TikTok hesabım başkasının eline geçti ve e-posta ve telefon numarası değiştirildiği için hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hesabım başkası tarafından ele geçirildi. Hesabımı almama yardımcı olur musunuz lütfen hesabıma giriş yapamıyorum. Bilgilerim yok.
TikTok'ta bulunan @s***** kanalımın keşfetim kapandı. TikTok'ta gördüğüm bir video ilgimi çekti ve yayınladım. Kaldırıldı. Ve sonra keşfetim kapandı. Lütfen yardımcı olmanızı istiyorum. Ben kanalımda dünyanın farklı yerlerinde yaşanmış ilginç videolar paylaşıyorum. Şiddet, cinsellik ya da argo kesin...
TikTok Hesabıma Jeton Yükledim ve Hesabımın Hediye Özelliği Bulunmuyor diye bir hata verdi bana Hesabınızda olağan dışı işlemler tespit ettik güvenlik nedeniyle falan vs. Vs. Bizimle iletişime geçin oradan tüm her şeyi yazmama rağmen yardımcı olan kimse yok? Jeton atamıyorum ve yükleyemiyorum sorunu...
Z--- --- kullanıcı adlı kişi benim resmimi paylaşmış aranıyor diye saçma şeyler yazmış. benden para istiyor. İftiralar atıyor,şantaj yapıyor bunun kaldırılmasını istiyorum. Bana bu konuda nasıl yardımcı olursunuz ya da başka bir yolu varsa söyleyin başka diğer hesabı da m--.
TikTok yeni hesap açtım takip ediyorum. Birisini TikTok geri çıkıyor. Takipten yardımcı olursanız sevinirim. Takip ediyorum. Profilime giriyorum 0 kişiyi takip ediyorsun diyor yeni hesap açtım onda da aynı sorunu yaşadım. Kullanıcı adım: @**. Geri dönüş bekliyorum.
TikTok ekibi, şu an e-posta şifremi unuttum ve e-postama giriş yapamıyorum. Çift doğrulama aktif, telefon numaramı yazıyorum, tamam her şey güzel, kod geliyor ama benden e-posta kodunu da istiyor ve e-postaya giriş yapamadığım için kodu da alamıyorum. Lütfen yardımcı
olursanız sevinirim. TikTok'a g...
TikTok'ta telefon numaramı hesabıma ekleyemiyorum çünkü telefon numarasını yeni aldım ve onun TikTok'u varmış ama ben açamıyorum. Eğer açabilseydim kapatıp kendi TikTok hesabıma ekleyecektim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Hafta içi müsait olmayabilirim.
Ben canlı açamıyorum yardımcı olun size zahmet takip de takipçim de yüksek ona rağmen açamıyorum biz canlı açamayacaksak neden kullanıyoruz? Bu TikTok, lütfen ama lütfen bana yardım edin. Ben açmak istiyorum. Eğer canlım açılmazsa TikTok'u sileceğim ama açılırsa silmeyeceğim, tabii ki de.
TikTok hesabım var. 36.3K hesabım var ve 22.1 milyon gecikmeli videom var. Son 3 aydır istemeyen insanlar tarafından spam atılıyor ve keşfetimi kapatıyorlar. Videolarım keşfete çıkmıyor. Pasta yemekleri ve sunumları yapıyorum, emek veriyorum. Lütfen keşfetimi açar mısınız? Yardımcı olur musunuz?
TikTok ödüllerinden kazandığım parayı çekemiyorum. 2 gündür arkadaşlarımı davet ettim ama çekemiyorum. 120 TL var, hattıma 100 TL çekemiyorum. Sınırlı geri gönderiyor parayı. Lütfen TikTok yetkilisi yardımcı olun. 10'dan fazla denedim çekmeyi, ne internet alabiliyorum ne de kontör. Böyle bir uygulam...
Takipçilerim 1200 TikTok platformunda ama canlı yayın olmasına rağmen bir anda yok oldu kullanıcı adım is**. Lütfen yardımcı olun yardımcı olursanız çok sevinirim niye böyle oldu hiçbir bilgim yok sorunları da rapor ettim yaptım olmadı... Geri bildirim gönderirseniz sevinirim.
TikTok şifremi unuttum yenilemeye çalıştım fakat 2 güvenlik uygulamıştım öncesinde ardından telefon numarası ile kod geldi. Ardından e-posta kod gönderme adımı çıktı e postam telefonumdan silindi zaten postamı da unutmuştum rica ediyorum. Tiktok yetkilileri bir an önce yardımcı olsun
Hesabımdaki numaramı değiştirdim ve iki faktörlü kimlik doğrulama olduğu için şu anda hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi de hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Geri bildirim de gönderdim ama TikTok yardımcı olmadı. Lütfen yardımcı olun. Hesabıma girmek istiyorum.
30 TL'lik reklam verdim ve tanıtımı onaylamadı. Üzerine paramı da iade etmedi bakiye kısmında görünmüyor da paramı iade eder misin TikTok iade etmeyeceğin parayı onaylamayacağın tanıtımı neden alırsın anlamış değilim. Lütfen yardımcı olur musunuz?
TikTok kimlik doğrulamamın iptal edilmesini istiyorum. Kızlık soyadımın olduğu ehliyetle doğruladım onun için şu anki olan soyadımı içeren IBAN'la para çekemiyorum. Lütfen bir an önce yardımcı olursanız çok sevinirim. Hiçbir yerden ulaşamıyorum buradan yazmak istedim.
Ben TikTok'ta para çekemiyorum. Kimlik doğrulama istiyorlar ve bütün kimlik bilgilerimi girdim ama yine eşleşmeyen noktalar var diyorlar. Hayatım orada paralarımı alamıyorum. Lütfen yardımcı olun. TikTok kullanıcı adım farklı, gerçek ismim farklı. Nasıl yapacağız?
TikTok kimlik doğrulamamın iptal edilmesini istiyorum. Yanlış kimlik doğruladım onun için para çekemiyorum. Lütfen bir an önce yardımcı olun. Kimlik doğrulama iptali için yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok zor durumda kaldım. İki gündür uğraşıyorum, olmuyor. Benim banka hesabımda yok paramı başka...
Şahsi numaram üzerine başka kişiler hesap açmış ve kapatılması gerekiyor. Lütfen kapatın acil. Bu hesabın benim açmadığımı nasıl kanıtlayacağım bilmiyorum. Bir şekilde bana yardımcı olun lütfen. Bu konu üzerine kocamdan boşanacak duruma geldim. Bunun doğru olmadığını kanıtlamazsam boşanacak.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.