Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

TikTok'tan Payoner'e Eklediğim Paramı Çekemiyorum

Tuba
Tuba 03 Ocak 03:10

Payoneer'den TikTok'a  paramı aktardım çekemiyorum. 40 dolarımı çekemiyorum bunun derhal düzenleyin yoksa şikayet ederim 😡😡😡😡😡

06 Ocak 03:02
Ek

TikTok'tan payonere aktardığım paramı çekemiyorum paramı TikTok'a geri aktarılsın 😡 yoksa şikayet ederim peşini bırakmam paramı TikTok'a geri aktarılsın yoksa şikayet ederim peşini bırakmam paramı çekemiyorum paramı TikTok'a geri aktarılsın 😡😡😡😡😡😡

04 Ocak 02:49

TikTok'tan payonere aktardığım param beklemede TikTok'a tekrardan iadesini istiyorum TikTok'a geri gönderilsin yoksa aksi takdirde Cumhuriyet baş savcılığına şikayete başvuracağım payonerdeki param TikTok'a geri aktarılsın param TikTok'a geri aktarılsın

2 hafta önce

TikTok Olağan Dışı Diyor

TikTok hesabınızda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick @alihan. Senyer Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum

20 Ocak

TikTok Fazla Para Çekiyor

TikTok hesabımdan 2,99 TL tutarında bir işlem gerçekleştirmek istedim. 238,08 TL çekilmiş. Paramın iadesini istiyorum.

29 Aralık 2022

Bakiye Yüklenmiyor Tik Tok

Olağan üstü hesap Tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick www.tiktok.com/@cchsyncc Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum...

13 Aralık 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok'tan bakiyemi çekemiyorum. Banka hesap numaram geçersiz yazıyor. Tekrar kart yüklemek istedim. Turkiye seçeneği yok başka ülke girin yazıyor ve beni PayPal'a yönlendiriyor. Oraya da üye oldum. Ama bu sefer hesap açamadım. Lütfen tekrar turkiye banka kartı ekler misiniz param içeride ve çekemiy...

• profile
1 Destekçi
30 Kasım 2022

TikTok Hesabım Engellendi Paramı Çekemiyorum

Medium852 hesabım haksız yere engellendi hesapta para var çekemiyorum şu an giriş bile yapamıyorum çünkü yanlış hesap diyor bu sorun çözülsün en azından paramı çekmek istiyorum o kadar emek verdim insanların emeği bu kadar hafife alınmamalı tek isteğim paramı çekmek istiyorum