Tiktok Habersiz Jeton Çekimi
TikTok benim haberim olmadan kardeşim para jeton alıyor. Millete atmış benim hiçbir bilgim yoktu. Şimdi işlemleri kontrol ederken fark ettim. Lütfen iadesini talep ediyorum ve yetkililerin bunu çözmesini arz ederim yardımcı olun lütfen bilgim dışında.

TikTok Bilgim Dışında Kartım Dan Jeton Alınmış
Kredi kartımdan para çekildi Sayın TikTok iki haftadır kredi kartımdan bilgim dışında jeton alımı gerçekleşmiş lütfen yardım edin. Paramın en kısa sürede geri iadesini talep ediyorum. Çok mağdurum. Haberim olmadan İşlem yapılmıştır. Lütfen rica ediyorum zor durumda kaldım.

Yeğenim Benden Habersiz TikTok Jeton Satın Almış
Yeğenim benden habersiz TikTok'ta jeton satıl almış. Geri iadesini talep ediyorum. Bilgim dışında olmuştur. En kısa sürede çözülmesini istiyorum.

Bilgim Dışında Alınan TikTok Jetonları
Bilgim dışında kartlarımla alışveriş yapmış çocuklarım TikTok'ta jeton almışlar iade talep ediyorum gereğin yapılmasını saygılarımla arz ediyorum kullandığı TikTok hesabı 34 mekansız 21 g mail adresi s***@gmail.com durum çok ciddi ve önemli çıkmaza girmişim.

TikTok Para İadesi Kartlarım Patladı Ödeyemiyorum
TikTok benim bilgim dışında yüksek meblağda olmuş paramın geri ödenmesini talep ediyorum 14 yaşındaki reşit olmayan oğlum benim haberim olmadan jeton almış ve kullanmış paramın en kısa sürede iade edilmesini rica ediyorum lütfen yardım edin.
11 yaşındaki kardeşim tarafından TikTok platformu üzerinden 45.666,18 TL lik jeton ® satın alınmış. Benim asla bu konu hakkında hiçbir bilgim yok benim bilgim dışında yapılan bu ödemelerin en kısa sürede iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde savcılığa, TikTok için suç duyurusunda bulunacağım.