TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Melike sonuçtan hiç memnun değil

TikTok'ta Telefon Numaramın Eski Olması

Melike
Melike 08 Haziran 2022 10:30

Numaram kullanıma kapatıldığı için şu anda herhangi bir irtibatım yok. Fakat sürekli yayın yaptığımdan kaynaklı hesapta bir miktar param ® var numarama ulaşım sağlayamadığım için hesapta ki parayı çekemiyorum. Hesabın mail adresi onaylı fakat benden telefon onayı istiyor. Hiçbir yetkili bu soruna çözüm bulamıyorum lütfen destek

24 Nisan

TikTok Param Hesabıma Yatmadı

Yayından gelen hediyelerden kazandığım parayı Bayram Bayram öncesi çekmiştim bugün iş günü olmasına rağmen hala hesabıma yatmadı. Bununla ilgili sorunun çözülmesini TikTok yetkililerinden önemle rica arz ederim. Ve şimdi den teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

19 Mart

TikTok Bir Hesaptan İlerlememe İzin Vermiyor

2 yıldır Takip yayıncısıyım her gün hesap değişmek zorunda kalıyorum. Sandık ihlali veriyor. Hesap etkileşimi düşüyor sandık ihlali yemese yine videolar izlenmiyor keşfet hemen kapanıyor fakat aynı içerikte çoğu yayıncı ihlal almıyor. Uzun çakır yek vip vb. Gibi yayıncılar sorunsuz yayın yapabiliyor...

TikTok Bir Hesaptan İlerlememe İzin Vermiyor
20 Ekim 2022

TikTok Canlı Yanına Katılamıyorum

Ben ahlaksız ve terbiyesiz bir şey paylaşıyorum. Neden beni atıyorsunuz acaba? Ben bunun çözülmesini istiyorum. Giriyorum direk atıyor, beni. Neden? Sorunun çözülmesini istiyorum. TikTok yetkilileri se****6 video izlerken atıyor canı yayın girmiyoruz.

1 Yorum

Ömer
Ömer

Halletinmi şu an benimde aynı