TikTok'ta Keşfet Sorunu Var

TikTok'ta her video keşfete düşerken 3 gündür keşfete düşemiyorum. Ticari hesap işletiyorum ve hiçbir uygunsuz içeriğim yok. Lütfen sorun çözülsün. Tese****k /salic***k hesabım. Bu konuda acil yardım bekliyorum. Tekrar eskisi gibi aktif olmak istiyorum
TikTok video atıyorum ama izlenmiyor hep izlenirdi ama şu an hep 0 da kalıyor yardım edebilecek var mı neden böyle oluyor yardım edin 0 da kalıyor hep anlamdım hep izlenirdi keşfet olmuyor!
Uzun süredir TikTok kullanıyorum, içeriklerim değişmemesine rağmen keşfetim kapandı. Tiktoku bırakmak istemiyorum yardımcı olabilir misiniz Videolarımı yüklüyorum en fazla 200 izleniyor kalıyor, algoritma biraz kotu durumda sanırım, lütfen yardım edin normalde videoları en az bin izlenme olurdu ama...
Ya gerçekten şaka gibi TikTok'ta hesabım uyarı aldı ve ben hiçbir şey yapamıyorum videolarım keşfete düşmüyor? Bunu nasıl kaldırabilirim beklememmi lazım anlamıyorum sadece komik video paylaşmıştım çıplaklık falan yazılıp ihlal edilmiş lütfen bir an önce kalkmasını istiyorum uyarının
@... Tık**3 arkadaşlarımın videolarını göstermiyor, keşfet videolarımı görmüyor ve kimse videolarımı izleyemiyor. Arkadaşlarımın videolarını da izleyemiyorum. Lütfen bana yardım edin. Ne olduğunu anlamıyorum. Teşekkürler avans bir video gönderdiğimde profilim de görüntüleniyor.
TikTok'ta ilk videom 150 k izlendi, 2. videom 105k izlendi. Ondan sonra atığım videolar izlenmiyor. Hesabım daha yeni ve hiçbir keşfet engelli yemedim halde bu nasıl olabilir lütfen gereğinin yapılmasını istiyorum. Bu gidişle TikTok çok sayıda kişileri kaybedecek lütfen yardımcı olunuz.
TikTok hesabıma tanımlanan keşfet engelinin kaldırılmasını rica ediyorum videolarım izlenmiyor keşfete düşmüyor. Lütfen yardımcı olun emek verip video yapıyorum izlenmiyor ihlal yemedim çareyi burada arıyorum lütfen hesabıma tanımlanan TikTok keşfet engelinin kaldırılmasını rica ediyorum @n***
TikTok 68k takipçim olmasına rağmen keşfete neden düşmüyor videolarım lütfen yardim herhangi bir engelim bile yok @f** o kadar emek verdik hesabı büyütmek için boşu boşuna engel yedim hem de hiçbir şey yapmadığım halde lütfen yardim edin gereğini yağın