Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

TikTok Yaş 18 Altı Diye Bildirim Geldi Giremiyorum

Sena
Sena 09 Aralık 2022 19:25

Yaşım 18 fakat biri şikayet ettiği için yaş kısıtlaması geldi ve ben tik toka girerken 18 yaşında olduğuma dair gerçekten doğru bir şekilde yaşımı ve doğum tarihimi girdim fakat şu an şikayet olduğu için giremiyorum. İtiraz diyorlar itiraz gönderiyorum fakat ikinci aşamadan sonra başka bir sayfaya göndermiyorlar ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

19 Ocak

TikTok 13 Yaştan Küçük Diyor

TikTok hesabım yaş kısıtlama yedi lütfen silinecekmiş 28 yaşındayım hesabımı geri istiyorum acil yardım edin lütfen çözüm istiyorum ama alamıyorum 13 yaştan küçük diyor bir şekilde acil çözüm istiyorum yardımcı olur musunuz? Rica ediyorum yardımcı olur musunuz.

TikTok 13 Yaştan Küçük Diyor
29 Ekim 2022

TikTok Videolarım Keşfet Engelimi Var

Daha önce keşfetim açıktı ama yeni güncellemeden sonra videolarım keşfet düşmüyor yardımcı olur musunuz nasıl keşfete düşe bilirim lütfen yardımcı olun tüm kontrolleri yaptım ama herhangi bir kısıtlama falan yok yetkililerden yardım istiyorum lütfen buna bir çözüm lütfen

11 Ekim 2022

TikTok Canlı Yayınlarda Yorumlarım Düşmüyor Yardımcı Olursanız Sevinirim

Yorum yaptığım kişide herhangi bir kısıtlama veya engel yok benim hesabım içinde aynı şey geçerli fakat yorum yapamıyorum. Yaptığım yorum gözükmüyor. Sebebi nedir ne olabilir ilgilenirseniz çok memnun olurum. Aksi takdirde çok büyük sorun çıkarmak zorunda kalacağım ben TikTok uygulamasında büyük bir...