Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

TikTok Yapı Kredi Bankası Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Para Çekilmesi

Dilek
Dilek 18 Ocak 03:58

Google TikTok diye bir yerden bilgim dışında, kayıtlı olmama rağmen Yapı Kredi Bankası ® kredi kartımdan 16 01 2023 tarihinde 1.69₺,137.00₺,182.00₺,182.00₺ para çekilmiştir. Bankanın mesajla uyarısı üzerine ben böyle bir alışveriş yapmadığını bankaya bildirdim Müşteri hizmetleri ile görüşüp kartımı iptal ettirdim ve itiraz dilekçesi talebi oluşturdum Müşteri hizmetleri inceleme yapılacağını, daha işlemin provizyonda olduğunu bildirdi ama bugün baktığımda işlemler gerçekleşmiş ve hesabımdan ücretler kesilmiştir. Mağduriyetinin giderilmesini talep ediyorum Ayrıca kredi kartı bilgilerim nasıl böyle kolayca ulaşılabiliniyor?

3 gün önce

Tiktok Keşfetim Kapalı

TikTok destek lütfen hesabıma tanımlanan, keşfet engelinin kaldırılmasını talep ediyorum. Etkileşim yok videolarım izlenmiyor. Emek veriyorum, video yapıyorum izlenmiyor. 18k takipçi var kimseye videolarım görünmüyor. Bu sıkıntıya çözüm istiyorum.

Apo
3 gün önce

TikTok'tan Yapılan Harcamaya İtiraz Ediyorum

Kredi kartından bilgim dışında sürekli TikTok uygulamasından alışveriş yapılıyor bu konuda itirazda bulunuyorum ama maalesef banka tarafından red ediliyor bilgim dahilinde dışında yapılan harcama olduğu olduğu için paramı geri talep ediyorum inşallah dikkate alınır.

6 gün önce

Çocuğum TikTok uygulamasından bir sürü satın alım gerçekleştirmiş bu satın alımların geri iadesini istiyorum Google Play'de geri ödeme talebi oluşturdum fakat sorunu onların çözemeyeceğini doğrudan satıcı ile irtibat kurmamı söylediler TikTok yardım bölümünden ulaşmaya çalışıyorum fakat cevap vermiy...

1 hafta önce

TikTok Adıma Sahte Hesap

TikTok uygulamasında benim iznim olmadan fotoğrafım ve adım soyadımla açılan bir hesap görünüyor. Google aramasında adımı soyadımı aratırken karşılaştım. Fotoğrafımla ve adımla açılan TikTok hesabının acilen kapatılmasını talep ediyor ve tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

1 hafta önce

Tiktok Faturaya Ek Paket Yüklenmesi

Durup dururken faturama ek sınırsız TikTok paketi yüklendi. Şaka gibi. Uygulamaya giriş dahi yapmadım. Durup dururken bana böyle bir mesaj geldi. Siz şaka mısınız ya. İade talebi istiyorum, şikayet edeceğim sizi.