Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

TikTok Uzun Süredir Kullanılmayan Hesap Kapatılsın

Aslı
Aslı 17 Ocak 09:57

5 sene önce TikTok da bir hesap açtım az bir süre kullandıktan sonra tekrar girmedim e-posta ve şifreyi hatırlamıyorum giriş yapamıyorum. Senelerdir hesap duruyor. Bu durum bana zarar veriyor. Artık kapatılmasını istiyorum. Kullanıcı adı inalasli yardım edin

4 gün önce

TikTok Adıma Hesap Açılması, Fotoğraflarımın Paylaşılması.

Benim adıma açılmış bir TikTok hesabı var ve benim fotoğraflarımı paylaşmış lütfen bu hesabın kapatılmasını istiyorum. En Kısa Sürede Bu hesabın kapatılmasını ve videolarının silinmesini istiyorum adıma olumsuz videolar yapıyorlar lütfen hesabın bir an önce kapatılmasını istiyorum.

15 Ocak

TikTok Sahte Bir Hesaptır

Adım ve resimlerimle hesap açılmış adım ve resimlerimle hesap açılmıştır. Sahte bir hesaptır kapatılmasını istiyorum. Çok kez şikayet yaptım ama hiçbir şekilde değerlendirilmedi. Lütfen şikayet edip hesabı kapattıralım.

06 Aralık 2022

TikTok İzinsiz Resmimi Kullanma

U*****3 adli TikTok kullanıcısı benim izinim olmadan vefat eden babamın resimleri ile hesap açmış hesap kapatılsın istiyorum profil resmine ölen babamı koymuş benim bilgim yok yoksa adli işlem başlayacağım rapor da ettim uygulamadan çözüm bulunsun.

04 Aralık 2022

TikTok'ta Adım Ve Fotoğrafımla Açılan Hesap

TikTok'ta adım ve fotoğrafım kullanılarak bir hesap açılmış ne zaman açıldığına dair bir bilgim yok hesabın kapatılmasını adımın ve fotoğrafımın daha fazla kullanılmasını istemiyorum TikTok'a ulaşmaya çalışıyorum (daha önce hiç TikTok indirmedim bile )

10 Temmuz 2022

TikTok Hesabım Kapatıldı Açılmasını İstiyorum

Topluluk kurallarını ihlal etmemiş olmama rağmen hesabım kalıcı olarak engellendi bu konu hususunda yetkililerin bir an önce hesabını açmasını mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. Yapılan emeklere bu şekilde saygısızlık edilmemeli. Hesabımı geri istiyorum.