TikTok ile ilgili

TikTok Topluluk Kurallarını İhlal Etmeden Hesabım Kalıcı Olarak Askıya Alındı

Can
Can 19 Şubat 20:52
TikTok Topluluk Kurallarını İhlal Etmeden Hesabım Kalıcı Olarak Askıya Alındı

TikTok hesabım @46. Enkaz. 46 topluluk kurallarını ihlal etmeden hesabım kalıcı olarak askıya alındı ve hesabımın tekrardan gözden geçirilmesini talep ediyorum lütfen hedefimiz sonsuz 🙏🏻😔.

Anlayışınız için teşekkürler 🙏🏻

22 Şubat 01:08

Merhaba TikTok ekibi hesabı[email protected]** askıya alındı yanlış bir şey yapmadığımı düşünüyorum hesabımın tekrar gözden geçirilmesini arz ederim Anlayışınız için teşekkürler

19 Şubat 23:57

TikTok hesabım @46. Enkaz. 46 eski numaram üzerine kayıtlı olduğu için hesabıma giremiyorum. Şifre istiyor ama eski numaram kapalı olduğu için şifreyi yazamıyorum telefon numarası aktif değil yeni telefon numarasını aktif yapamıyorum eski numara çıkıyor her şeyde yardımcı olur musunuz lütfen acil 🙏🙏

Can
Can20 Şubat 17:18

TikTok hesabım @46. Enkaz. 46 kalıcı ban yedi hesabımın incelenmesini talep ediyorum lütfen

2 hafta önce

TikTok Mesaj Hiç Kimseye Gönderemiyorum Ve Hiç Kimsede Bana Mesaj Atamıyor

Hesabım kalıcı olarak engellendi ve sebebi yok. Mesajlarım gitmiyor ve hiç kimse bana mesaj atamıyor. Yapıyoruz diye topluluk kuralı ihlali olarak kalıcı olarak kapandı diyorlar ve ben buna itiraz ediyorum. Mümkünse hesabım açılsın. Çok acil, çok acil mesaj attığım için hesabım kapandı. Acilen hesab...

3 hafta önce

TikTok Hesabım Kalıcı Olarak Engellendi!

Hesabım kalıcı olarak engellendi ve sebebi yok. Edebimizle yayın yapıyoruz diye topluluk kuralı ihlali olarak kalıcı olarak kapandı diyor ve ben buna itiraz ediyorum. Mümkünse hesabım açılsın. Saçma hesaplar kapatılmıyor edebimle yayın yaptığım için hesabım kapandı.

4 hafta önce

Tik Tok İkaz Etmeden Canlı Yayın Kısıtlaması Koydu

TikTok normal bir resim koyduğum ve herhangi bir topluluk kurallarını ihlal etmeyen bir resim değildi. Canlı yayında bana ikaz ve geçici olmadan kalıcı olarak canlı yayın yasağı uyguladın. Bu canlı yayın yasağının kaldırılmasını, durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Ivedilikle arz ederim.

01 Nisan

TikTok Yemek Yemenin Topluluk Kurallarını Nasıl İhlal Ettiği

Sadece arkadaşımla çektiğim fotoğraf ve yediğimiz iftar yemekleri ile bir video hazırladım hiçbir şekilde reklam yaptığımı da düşünmüyorum. Emekleri sadece biz hazırladık ve İftar açtık ve topluluk kurallarını hiçbir şekilde ihlal etmediğimi düşünün gereğini yapılmasını arz ederim.

TikTok Yemek Yemenin Topluluk Kurallarını Nasıl İhlal Ettiği
24 Mart

TikTok Canlı Yayın Ban Sorunu

Hiçbir şekilde cinsel bir şey olmamasına rağmen canlı yayınım süresiz ban yedi. Açılmasını rica ediyorum. Uyarı bile gelmeden banlandı. İsmim @v***** acil gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Ben topluluk kurallarını ihlal etmedim TikTok...