TikTok Telefon Numaram Değiştiği İçin Hesabıma Giremiyorum

06 Haziran

09 Haziran 04:15

Eski telefon numaramla açtığım TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Doğrulama kodunu girmem gerekiyor ama o telefon numarası değiştiği için hesabıma yardım istedim mail attım ama hiçbir geri dönüş sağlanmadı lütfen yardımcı olun hesabıma girmek istiyorum.

Mesude
10 Haziran 08:41

Neden hala cevap verilmiyor ya da geri dönüş sağlanmıyor anlamadım

Telefonundan TikTok Hesabıma Giremiyorum

5 gün önce

TikTok hesabıma giriş yapamıyorum ama başka telefondan giriş yapabiliyorum. Acaba bunun sorunu ne olabilir? Bana yardımcı olur musunuz? Sadece telefonumdan giriş yapamıyorum ama başkasının telefonundan giriş yapabiliyorum. İnternetim full, sadece TikTok açtığımda internet yok diyor.

TikTok Hesabıma Giriş Yapmıyorum

3 hafta önce

Manesya TikTok hesabımdan çıkış yapmıştım tekrar giriş yapmak istiyorum ama doğrulama kodu e-postaya gelmiyor şifremi de unuttum ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz lütfen hesabıma çok emek verdim. Twitter'a bağlıydı e-postaya kod gidiyor nasıl oluyor bilmiyorum

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

04 Ağustos

Günaydın ben TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Gmail ve şifremi unuttum TikTok şifremi de unuttuğum için giriş yapamıyorum. Noluyorsunuz yardımcı olur musunuz. Size yalvarıyorum hemen hemen 1 aydır uğraşıyorum ama giremiyorum.

TikTok'a Facebook'tan Giriş Yapamıyorum

17 Temmuz

Bana acil yardım edin TikTok Facebook la yapılan girişe izin vermiyor, bir türlü hesabıma giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Facebook uygulaması kaç senedir kullanan biriyim her zaman TikTok'a bu şekilde giriş yapardım. Artık 8 saattir giriş yapamıyorum.

TikTok Şikayet Var Ti

28 Haziran

Eski telefon numaramla açtığım TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Doğrulama kodunu girmem gerekiyor ama o telefon numarası değiştiği için hesabıma giremiyorum... Lütfen yardımcı olun ikinci bir hesabımda vardı oda geçi olarak engel yemişim bir aydır giremiyorum

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.