TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Değişik sonuçtan hiç memnun değil

TikTok Takipçi Kazandığım Halde Düşüyor

Değişik
Değişik 27 Aralık 2022 09:37

TikTok'ta her gün takipçi kazanıyorum ama takipçi sayım gün geçtikçe düşüyor lütfen yardımcı olur musunuz. Yani takipçi kazanıyorum ama sayı artacağına azalıyor kendi çabalarımla takipçimi yükseltiyorum ama ertesi gün çok aşırı bir şekilde düşmüş.

1 hafta önce
Sultan sonuçtan çok memnun

TikTok Takip Etme Sorunu

TikTok hesabımı yeni açtım ve kimseyi takip edemiyorum. Önce takip ettim diye gösteriyor. Sonra geri çıkartıyor. Hatta başka hesap daha açıp denedim y...

• profile
  • profile
2 Destekçi
2 hafta önce

TikTok Canlı Yayın Butonum Arada Gelip Gidiyor

TikTok'ta 47 bin takipçili hesabım var. Canlı yayın butonum arada gelip gidiyor. Son 2 aydır hiç geri gelmedi. Hesaptan çıkış yapıp tekrar giriyorum, yine de görünmüyor. @applekenti hesabımda yardımcı olur musunuz? TikTok ekibine ilettim, hala çözülmedi. Yardımcı olur musunuz?

3 hafta önce

TikTok'ta Video İzlenme Sayısının Düşmesi Keşfetimin Kapanması

TikTok'ta izlenme sayım düştü, videolarım kaç günden beri keşfete düşmüyor. Sorunla ilgili bildirim gelmedi. Yardım talebinde de bulundum, fakat cevap yok. Lütfen yardımcı olur musunuz? 3k yakın takipçim var, videolarımı keşfete koyamıyorum. O kadar emeğim var.

3 hafta önce

TikTok Takipçi Fiyatların Aradım Bulamadım

Ben sipariş vermek istiyorum. Ama nereden ve nasıl vereceğim? Bir de 10000 takipçi fiyatını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. TikTok hesabım yeni açıldı, canlı yayın açmak istiyorum. Buradan aradım, takipçi fiyatlarını bulamadım. 10000 takipçi istiyorum.

23 Nisan

TikTok Gelen Takipleri Geri Takip Edemiyorum

Merhaba karşı takip isteği geldiğinde geri takip et dediğimizde ilk etapta kabul görünüyor ama sayfa kapattığımızda yine eski haline geri dönüyor geri takip et diye bana uyarı veriyor. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda yardımcı olacak kimse ya da bir sistem var mıdır