TikTok Siparişler İşlem Sırasında Kalıyor

TikTok'ta 2 kademeli doğrulama yüzünden eski numaramı değiştiremiyorum. Şifremi unuttum, bunun için eski numarama kod gidiyor. Lütfen bana yardımcı olun, hesabımı kullanamıyorum. Bir de müşteri hizmetleri için bir numara üretmeniz lazım. Çünkü dünyaca ünlü sosyal medyanın bir problem çözeni yok.
TikTok'ta yayın yapıyorum farkında olmadan kapanan hesabıma para göndermişim. TikTok jetonlarını bozarak Garanti Bankası hesabım kapalıydı Garanti Bankası'na param düşerse gidip alabilir miyim? 2772 kart sonu numarası lütfen yardım TikTok müşteri hizmetleri varsa onlar da yardımcı olursa çok sevinir...
TikTok müşteri hizmetleri hesabım haksız yere ban yedi tam 1 sene askıya alındı yayın açamıyorum bu nasıl bir iş emek veren insanların hesaplarını 2 dakika başlatıyorsunuz banlanma sebebimde 18 yaş gerekiyormuş. Kimliğimin fotoğrafını attığım halde açılması lütfen yardımcı olur musunuz
TikTok'da 15. Level dayım sözde kilidi açılan ama kullandırılmayan 10. Ve 15. Level hediyelerim var. O kadar yazdım cevap merci bile yok. Müşteri hizmetleri yok, hiçbir şey yok. CİMER'e her yere şikayet edeceğim.
Takipçi satın aldım 500 tane TikTok ama halen gelmedi paramıda çektiler 61 TL bayigram müşteri hizmetlerine yazıyorum dönüş yok parayı çekerken çekiyorlar hemen ama takip yok, şu an şikayetçiyim. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Sipariş kodum #3802500452. Buraya yazınca sorun çözüldü mü.
Sosyalpatform.net üzerinden takipçi siparişi verdik ve siparişler hep işlem sırasında kalıyor WhatsApp ® üzerinden müşteri hizmetlerine yazıyoruz mesajlara bakmıyor. Hiçbir şekilde destek ve yardımcı olunmuyor konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.