TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok izlenmelerim normalde 1000 veya daha yüksekti şu an 200 300 1 aydır böyle bunu düzeltmek için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim kapatıp başka bir hesap kullansam daha mı iyi olur acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz acaba
Eski TikTok hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. İki kademeli doğrulama kodunu bilmiyorum ne yapsam giriş yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz. Hesap tamamen bana aittir. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Cihaz bilgileri kabul etmiyor. Tanınmayan cihazdasın uyarısı alıyorum her seferinde
Merhaba tik tok hesabımın iki kademeli doğrulaması açık ve ben şifreyi unuttum şifre sıfırlama istiyorum şifre sıfırlanmadı diyor telefonuma bağlı olduğu halde sıfırlayamıyorum lütfen yardımcı olun bütün bilgilerimi müşteri temsilcisine verdim ama yine açılmadı
TikTok'ta paramı çekemiyorum işlem gerçekleştirilemedi diyor tekrar deneyiniz diyor bütün bilgileri de eksiksiz girdim neyden kaynaklı olduğuyla ilgili her an gibi bir bilgide sunulmuyor. Bunu nasıl çözebilirim kaç gündür aynı sorun biri yardımcı olsun