Toplam çözüm sayısı
..
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
  • profile
  • profile
4 Destekçi
  78 Yorum
Yeni karşılaştırma
ile

TikTok Para Çekme İşleme Koyulamadı Yazısı

8750görüntüleme
Yağmur
Yağmur 22 Ocak 2021 15:13
TikTok Para Çekme İşleme Koyulamadı Yazısı

TikTok'tan 2 hafta önce düşmesi gerek 45 dolarım vardı o düşmedi ama ondan sonra para çekme işlemi yaptım o olmadı halen para çekme işlemi sürdürülüyor yazıyor. Bugün sabah da 70 dolarım çekecektim ama tiktok para çekme yerinde para çekme işleme koyulamadı diyor yani şu an bakiyem olan kazancım olan hakkım olan parayı asla çekemiyorum. O kadar emek verdim sorunu yazdım rapor ettim ama kimse dönmüyor da lütfen çare bulun emeğim olan parayı çekmek istiyorum sorun neyse ilgilenin artık.!

  • profile
  • profile
  • profile
4 Destekçi
  78 Yorum

78 Yorum

Nur
Nur23 Ocak 2021 16:40
 

Merhaba dünden beri bende de aynı sorun var para çekme işleme koyulamadı diyor ya da para çekmeye giriyor ama onaylama tuşu çıkmıyor

Hese
Hese23 Ocak 2021 18:06
 

Sorunu çözebildin mi kardeşim

 2
Nur
Nur23 Ocak 2021 18:15
 

Maalesef hala çözemedim

 5
Ahmet
Ahmet24 Ocak 2021 00:17
 

Bana ulaş Instagram'dan Leyla. X4747

 8
Ebru
Ebru16 Mayıs 2021 18:26
 

Halledebildiniz mi?

Ebru
Ebru18 Mayıs 2021 13:49
 

Çözüldü mü sorununuz

Ezgi
Ezgi20 Haziran 2021 01:52
 

Arkadaşlar ben de aynı problem var 1 haftadır güncellediğim halde çözemedim, destek geri dönüş yapmıyor, çözebilen var mı?

 3
Uğur
Uğur04 Ağustos 2021 22:18
 

Kardeşim tiktok tam yaz yardımcı olalım

 4
Yağmur
Yağmur26 Ağustos 2021 16:15
 

Başka telden giriş yaparak deneyin

 1
Burak
Burak21 Eylül 2021 14:51
 

Sorunu çözebilen var mı varsa lütfen yardımcı olur musunuz Instagram adresim burakozbey_77

Hese
Hese23 Ocak 2021 18:06
 

Sorunu çözebildin mi

Nur
Nur23 Ocak 2021 20:09
 

Yağmur sorunu çözemediysen bana ulaş ben hallettim sana da yardımcı olayım ☝🏼

 4
Sümeyra
Sümeyra23 Ocak 2021 22:41
 

Benim de onaylama tuşu çıkmıyor bana yardımcı olur musunuz çekemiyorum aktarma yapmıyor

 2
Eda
Eda23 Ocak 2021 23:54
 

Banada yardımcı olur musun nasıl yaptın

Eda
Eda23 Ocak 2021 23:55
 

Acil yardımcı olur musun

 1
Eda
Eda23 Ocak 2021 23:55
 

Lütfen acil

 1
Gamze
Gamze24 Ocak 2021 00:55
 

Banada yardımcı olur musun sana nasıl ulaşabilirim, bende de aynı sorun var :(

 1
Özlem
Özlem24 Ocak 2021 02:40
 

Banada yardım eder misiniz

 1
Özlem
Özlem24 Ocak 2021 02:47
 

Nur bana ulaş Instagram'dan @ozlemcikk. Kk

Hese
Hese24 Ocak 2021 11:30
 

Kardeşim nasıl hallettin sana nereden ulaşabilirim

Kuralsız
Kuralsız24 Ocak 2021 18:22
 

Sevimlipiki instadna yazar mısın bende çözemedim

 2
Furkan
Furkan24 Ocak 2021 19:31
 

Banada yardımcı ol ya

Nur
Nur24 Ocak 2021 20:42
 

Instagram adresim ; nurryekda yazarsanız yardımcı olurum.

 2
Emrah
Emrah28 Ocak 2021 13:51
 

Emrah024 Instagram nur bana yardımcı olur musun

Esra
Esra26 Mart 2021 10:08
 

Arkadaşlar para çekme işlemi koyulamadı diyor nasıl cozebilirm bilgisi olan var mı acaba

 4
Duygu
Duygu29 Nisan 2021 11:40
 

Lütfen bana da yardımcı olur musun

 1
Ezgi
Ezgi29 Nisan 2021 14:59
 

Nur sana zahmet benimde aynı sorun yardım edebilirmisin

 2
Ebru
Ebru16 Mayıs 2021 18:22
 

Merhaba sorunu nasıl halletiniz?

Yunus
Yunus19 Mayıs 2021 12:30
 

Nasıl çözdünüz banada yardımcı olur musunuz

 2
Aybüke
Aybüke17 Haziran 2021 01:26
 

Para çekme işleme koyulamadı diyor yardımcı olur musunuz

 1
Ezgi
Ezgi20 Haziran 2021 01:53
 

Düzelttiniz mi? Benim ki hala düzelmedi

 1
Büşra
Büşra30 Haziran 2021 17:11
 

Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun.

 1
Ahmet
Ahmet05 Temmuz 2021 11:41
 

Bize de söyleyin arkadaşlar şurada herkes bu sorunu yaşıyor

 1
Bayram
Bayram13 Temmuz 2021 11:44
 

Banada yardımcı olur musunuz aynı sorunu yaşıyorum

Esra
Esra18 Ağustos 2021 07:31
 

Merhaba arkadaşım aynı sorun bende de var bana da yardımcı olur musunuz

 1
Hatice
Hatice23 Ağustos 2021 14:01
 

Banada yardımcı olur musunuz

Efsane
Efsane26 Ağustos 2021 05:31
 

Nasıl çözdün banada yardımcı olur musun

Yağmur
Yağmur26 Ağustos 2021 16:15
 

Başka telden giriş yaparak deneyin arkadaşlar

Aynur
Aynur03 Eylül 2021 16:14
 

Bana da yardımcı olur musun nur rica etsem

Çağla
Çağla04 Eylül 2021 02:03
 

Ben çözemedim

Davut
Davut04 Eylül 2021 23:46
 

Banada yardımcı olabilirmisin

Burak
Burak02 Ekim 2021 13:29
 

Banada yardımcı olabilirmisin lütfen 🙏

Gamze
Gamze24 Ocak 2021 00:57
 

Sorunu halledebildin mi

Gamze
Gamze24 Ocak 2021 01:39
 

Yağmur hallettin mi

Aynur
Aynur03 Eylül 2021 16:15
 

Yardımcı olur musunuz bana da

Misiz
Misiz24 Ocak 2021 15:44
 

Bende çekemiyorum şimdi nasıl yapacağım?

Sarı
Sarı24 Ocak 2021 19:03
 

Arkadaşlar büyük ihtimalle güncelleme sorunu benim de öyle cumaya kadar bekleyelim bakalım

Özlem
Özlem28 Mayıs 2021 23:55
 

Halledebildinz mi ne olur olduysa bana da söyleyin Instagram ozlemucar. Guler

Ugur
Ugur03 Haziran 2021 16:36
 

Kardeşim halledebildinizmi

 1
Furkan
Furkan24 Ocak 2021 19:30
 

Vallahi çözen yardımcı olsun sıkıntı çekiyoruz.

Nur
Nur24 Ocak 2021 20:44
 

Nurryekda yazarsan yardımcı olurum

 2
Furkan
Furkan24 Ocak 2021 22:41
 

Nereden yazacağım acaba

Dilara
Dilara28 Ocak 2021 18:46
 

Aynen o kadar uğraşıyosun ve paranı vermiyor😡😡😡

Ahmet
Ahmet01 Şubat 2021 22:18
 

Bana ulaş Instagram'dan sana yardımcı olacağım Leyla. X4747

 3
Ezgi
Ezgi29 Nisan 2021 14:56
 

Aynen öyle aynı sorun bende de oldu çok sinirim bozuldu

Cihangir
Cihangir28 Ocak 2021 20:02
 

Gerçekten çok üzücü yağmur hanım 😔

Şükran
Şükran13 Mayıs 2021 23:22
 

Benimde 242dolarim yatmadı lütfen yardımcı olun

Ugur
Ugur03 Haziran 2021 16:36
 

Kardeşim durumu halledebildinmi

 3
Şükran
Şükran13 Mayıs 2021 23:23
 

Tiktok paramı işleniyor da bırakıyor

Özlem
Özlem07 Haziran 2021 01:18
 

Merhaba çözüm. Bulabildnz mi

Sude
Sude10 Temmuz 2021 03:25
 

Bende 2 haftadır bekliyorum bir sürü şey denedim olmuyor

Kader
Kader04 Ağustos 2021 23:47
 

Çözüm buldum ulaşın bana kader varol Instagram hesabım

 4
Ahmet
Ahmet14 Temmuz 2021 23:55
 

Bende olmuyordu ama ayın 23 ünde gelen güncellemeden sonra 2 hesabımda oldu fakat yeni güncelleme ile eski 2 dolar olan hesabımda sorun kalktı fakat ana hesabımda kalkmadı anlamıyorum

Özlem
Özlem24 Temmuz 2021 05:26
 

Neler neler yapdm kalkmadı kafayı yiyeceğim 2 aydır ya bana da ulaşın lütfen Instagram ozlemucar. Guler

Zeynep
Zeynep20 Ağustos 2021 22:47
 

Gülcelleme nasıl yapılıyor

Neslişah
Neslişah23 Temmuz 2021 01:04
 
TikTok Para Çekme İşleme Koyulamadı Yazısı

Banada yardımcı olur musunuz acaba

Bahar
Bahar08 Ağustos 2021 19:24
 

Bana yaz yardımcı olim baharmengutay Instagram

Bahar
Bahar08 Ağustos 2021 19:25
 

Bana yazın yardımcı olim arkadaşlar Bahar mengütay Instagram

Özlem
Özlem10 Ağustos 2021 15:31
 

Arkadaşlar aylar sonra çözebildim ben ozlemucar. Guler Instagram'dan ulasablrsnz

Bahar
Bahar21 Ağustos 2021 17:08
 

Merhaba banadq yardımcı olur musunuz nasıl çektiniz

Mehmet
Mehmet11 Ağustos 2021 10:48
 

Paranızı çekebilirim isterseniz?

Özlem
Özlem22 Ağustos 2021 13:34
 

Bilgi vwremisnz Instagram. Ozlemucar. Guler

Zeynep
Zeynep20 Ağustos 2021 22:46
 

Bende de aynı diyor nasıl çekemem gerekiyor acama

Mira
Mira26 Ağustos 2021 16:13
 

Para çekme işleminiz düzeldi mi

Davut
Davut04 Eylül 2021 23:45
 

Bende de olup yardımcı olabilecek biri var mı acil

Davut
Davut05 Eylül 2021 23:25
 

Banada aynısı oldu acil çözebilen varsa yardımcı olabilir mi İg: davuttan1_

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile

Benzer Şikayetler

profile
  • 0görüntüleme
  • 11 Aralık 2021 21:12

Tiktok'ta 10 gündür paramı çekemiyorum o kadar emek ettim ama paramı çekemiyorum kullanıcı adım gizem*** sorunumun giderilmesini istiyorum.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 08 Aralık 2021 16:02

Para çekme işlemim askıya alindi hesabınızda olağan dışı işlemlerden dilayı diyor 4 aydır paramı çekemiyorum emeğim gitti boşuna durduk yere ne olacak az parada değil 5 milyar düzelmezse Savcılığa vereceğim. Bu ne ya böyle insan seçiyorlar resmen 4 aydır dönüşte yapan yok

Devamını oku
  • profile
  • profile
2 Destekçi
8 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 03 Aralık 2021 08:47

O kadar emek verdim tiktok hesabımı çekemiyorum hesabımı inceleyin sorunumu çözülmesini istiyorum 147 dolarım olduğu halde paramı çekemiyorum neden bu sorunla karşılaşıyorum en kısa sürede sorunumun çözülmesini istiyorum lütfen ihtiyacım var bu paraya

Devamını oku
  • profile
1 Destekçi
23 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 02 Aralık 2021 01:11

TikTok'tan paramı çekemiyorum ilk önce dedi para çekme işleme koyulamadı diye bugün de bu şekilde bir yazı geliyor. O kadar emek ettik yaptıklarına bak!

Devamını oku
  • profile
1 Destekçi
12 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 29 Kasım 2021 21:58

Tiktok'ta emek vererek kazandığım uğraştığım parayı çekemiyorum devamlı para çekme işleme koyulamadı yazısı alıyorum ne yapmam lazım kimse bir şey demiyor. Geri bildirim yaptığım halde yetkili kimse dönüş yapmıyor tiktok kullanıcı adım :slh--005 lütfen yardımcı olun.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 19 Kasım 2021 01:05

Tiktok para çekme işleme konulamadı diyor. 80 gündür her gün yazıyorum desteğe dönüş yok. 2 senedir emek veriyorum bu platforma. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözümü bulan varsa anlatsın. Umutların bitmek üzere artık birbirimize destek olalım.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 21 Eylül 2021 21:09

TikTok bakiyemi çekemiyorum şimdiye kadar sorun yoktu fakat 3 gündür para çek butonunu tıklayınca para çekme işleme konulamadı hatası veriyor güncelleme yaptım tabletten bilgisayardan farklı telefonlardan giriş yaptım şikayette bulundum yok ne cevap geldi ne de yardımcı oldular lütfen çok mağdurum e...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 28 Ağustos 2021 18:49

Tiktok para çekme işleme koyulamadı hatası iki haftadır çekemiyorum bir an çözülmesin istiyorum rapor bildirdiğimiz halde çözüm yok... Emek var koskoca uygulama bir hatayı çözemiyor... Böyle olmaz lütfen yardım edin...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 25 Ağustos 2021 20:10

Merhaba. TikTok'tan paramı çekmek istiyorum fakat"Para çekme işleme koyulamadı" hatası veriyor. O kadar emek veriyoruz fakat tiktok paramızı vermiyor. Lütfen yardımcı olun 102 dolarımı çekemiyorum. Çoğu kişi bu hatayı alıyormuş ama çözüm belirten yok. Bazı kişiler hatanın 1.5 ayda çözüldüğünü söylem...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 24 Ağustos 2021 17:11

Tiktok para çekme işleme koyulamadı hatası alıyorum nedeni nedir Yardımcı olursanız 1 haftadır deniyorum olmuyor. Kafayı yemek üzereyim 7 aylık emek var orada. Destek ekipleri cevap vermiyor talep açmama rağmen neyapacam bilmiyorum. Yardım edin. Bilgisi olan

Devamını oku