TikTok Hesabımı Aktif Hale Getirin
İslâm dinimize hizmet maksadı ile zerre ticari amaç para gayesi hiç olmayan hesabım da yapmış olduğum bazı paylaşımlar şiddet içerikler içermediği halde sonuç olarak hesabıma son paylaşım dolayısı ile engel konuldu. Hesabımın incelenmesini talep ediyorum. Gecemi gündüzüme kattığım o hesabı Allah rı...
TikTok Hesabı Bir Türlü Giriş Yapamıyorum
TikTok hesabıma bir türlü erişim sağlayamıyorum. Sizden ricam bu Sorunumu haldebilirmisiniz önemli bu konu arzumu haldeyseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler lütfen haledin Kaç aydır erimişim sağlamıyorum Şifremi unuttum hesaba bir türlü giremiyorum

TikTok Topluluk Kural İhlali Mesaj Banı
Mesaj ihlali yemişim topluluk kurallarını ihlal ettiğim için mesaj alım ve gönderim geçici olarak ban yemişim detayları nasıl öğrenirim nereden bakılıyor. Banı tahmini ne zaman kalkar bunun hakkında bir bilginiz var mı yardım bekliyorum. Banım kalkacak mı ya da.

TikTok Mesaj Atamama Engel Yeme
İyi günler benim TikTok hesabım hiçbir şey yapmama ma rağmen mesaj engeli yedi neymiş topluluk kuralları ben herhangi birine rahatsız etmedim veya mesaj atmadım kendi kendine 20 güne yakın oldu. Engelim kalkmadı lütfen gerekenin yazılmasını istiyorum. Hesabım @ibogunes. 63

TikTok İzlenmelerin Yüksekken Düşmesi
TikTok izlenmelerim normalde 1000 veya daha yüksekti şu an 200 300 1 aydır böyle bunu düzeltmek için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim kapatıp başka bir hesap kullansam daha mı iyi olur acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz acaba
TikTok'ta bugün numara değişikliği yapmak için girdim yeni numaramı yazarken bu numaranın hesabı var diye kırmızı bir alt yazı çıktı bu nasıl olabilir? Benim numaramı kim kullanıyor hiçbir fikrim yok. Şu an benim numaramla kim ne yapıyor bilmiyorum lütfen yardım edin.